LIDL. Anunţ important de la Lidl Romania pentru toţi clienţii. Schimbări masive în supermarketuri

LIDL. Anunţ important de la Lidl Romania pentru toţi clienţii. Schimbări masive în supermarketuri

Lidl Romania vine cu schimbări importante la început de săptămână, iar dacă te numeri printre clienţii acestui supermarket este bine să rămâi la curent cu modificările.

Păcăleală pe WhatsApp cu vouchere false de la Lidl. Atenție mare: Nu deschideți acest mesaj dacă îl primiți

Ce schimbari face Lidl Romania?

Administratorii acestui lanţ de magazine au decis să schimbe programul de funcţionare al marketurilor sale. Astfel, începând de luni, 6 iulie, va fi schimbat orarul pentru magazinele sale din toata ţara, o listă foarte lungă fiind disponibilă în cadrul website-ului lanţului de supermarket-uri din România.

Noul orar de la Lidl poate fi consultat AICI.

Când s-au produs cele mai mari modificari?

LIDL Romania pare sa fi facut, in principal, schimbari pentru orarele din weekend pentru magazinele sale din toata tara, nu si pentru cel din timpul saptamanii, astfel ca in aceasta situatie nu se va schimba nimic. Cei de la LIDL Romania raman in continuare in timpul saptamanii cu programul normal care dureaza pana la ora 22:00, deci va trebui sa va uitati la cel din weekend, care in unele cazuri e redus cu o ora, iar in altele este crescut cu o ora, in functie de locatie, scrie idevice.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:07 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Visele sunt experiențele noastre astrale cele mai directe. Singura problemă cu ele e interpretarea (VIDEO)
23:47 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Despre conexiunile cu lumile astrale. „Primii ani de viață îi petrecem mai mult la nivel astral decât în plan fizic” (VIDEO)
23:10 - Adda, strictă când vine vorba de sănătate: „Dezinfectez tot de 100 de ori! Când dau mâna cu o persoană, merg și mă spăl după”
22:39 - Instituțiile statului român, în slujba plagiatorilor. Mecanismele prin care Nicolae Ciucă a fost salvat de Ministerul Educației, CCR și Parchetul General în scandalul plagiatului. Emilia Șercan: În PNL subiectul clar deranjează (VIDEO)
21:34 - Nicușor Halici, prefectul din Vrancea: În județ trebuia să fie cod roșu / Firmele contractate pentru deszăpezire nu și-au făcut deloc treaba. Decretarea stării de alertă ne ajută / Nu avem localități izolate (VIDEO)
20:48 - Anda Adam, ieșire nervoasă după ce a fost criticată pentru că folosește filtre de înfrumusețare: „Mai lăsați-mă, că m-ați zăpăcit!”
20:27 - Andi Vasluianu, ironii la adresa spectatorilor cărora le sună telefonul la teatru: „Vă rog, răspundeți, așteptăm”
19:59 - Maramureș: Ucrainean, bătut și răpit după ce a fost confundat. El nu vrea să depună plângere
19:36 - Fostul general Petr Pavel a câştigat alegerile prezidenţiale din Cehia. El e pro-UE și pro-NATO și susține ajutorul militar pentru Ucraina
19:08 - IGSU: 10 drumuri naţionale şi 37 judeţene sunt blocate din cauza zăpezii / Intervenţii în 60 de localităţi din 16 judeţe şi în Bucureşti