Liviu Vârciu s-a iubit cu o celebră blondă la începutul anilor 2000: „trebuia să mă căsătoresc și să ne cunune Horia Brenciu. Ne stătea bine împreună”

Liviu Vârciu s-a iubit cu o celebră blondă la începutul anilor 2000: „trebuia să mă căsătoresc și să ne cunune Horia Brenciu. Ne stătea bine împreună”
FOTO: colaj Facebook: Liviu Vârciu, Catalina Grama

Viața amoroasă a lui Livi Vârciu este plină de surprize, artistul a trecut prin numeroase experiențe, iar una dintre ele a revenit în ochii presei în urmă cu puțin timp, după ce au fost anunțați participanții la noul sezon „Te cunosc de undeva”. Din toamn, Vârciu se va duela pe scenă cu frumoasa blondă pe care a cerut-o de soție în trecut și care se pare că l-ar fi dezamăgit la vremea respectivă.

Printre iubitele lui Vârciu s-au numărat femei nu numai frumoase, ci și celebre pe plan local. Pe lângă Adelina Pestrițu, artistul s-a ma iubit cu o frumoasă blondă de la noi. Actrița misterioasă care i-a sucit mințile simpaticului artist este acum căsătorită și mama a doi copii.

Liviu Vârciu trebuia să se însoare cu iubita lui în 2000

Cătălina Grama, cunoscută și drept Jojo, căci despre ea este vorba și Liviu Vârciu formau un frumos cuplu la începutul anilor 2000, informează Click.ro.

Cei doi s-ar fi iubit cu patos, iar Liviu ar fi făcut și pasul cel mare, crând-o în căsătorie pe frumoasa actriță. Relația însă nu a avut un final fericit, iar cuplul nu a mai apucat să ajungă în fața altarului. Problema, din ce povestea Vârciu la vremea respectivă ar fi fost chiar infidelitatea blondinei, care l-a făcut pe artistă să considere că a investit mai multe sentimente decât ar fi trebuit.

„Trebuia să mă căsătoresc cu Jojo şi să ne cunune Horia Brenciu. În 2000, am cerut-o de soţie. Ne stătea bine împreună şi am iubit-o foarte mult. Am aflat că m-a înșelat și nu am putut trece peste asta. Eu am ţinut la ea mai mult decât ar fi trebuit”, a povestit Vârciu la vremea respectivă, potrivit sursei citate anterior.

În 2014, se pare că Liviu nu uitase de povestea cu năbădăi dintre el și Jojo, căci la acel moment posta pe Facebook o imagine de la prezentarea de modă a Ritei Mureșan, în care el și Cătălin Grama jucau rolul tinerilor însurăței.

„„Fotografia mi-a fost trimisă de către un prieten foarte bun care a vrut să îmi facă o surpriză. Și a reușit! E prima oară când o văd. Nu știam de existența ei și am fost plăcut impresionat să îmi amintesc de perioada respectivă. Eram la o prezentare de modă, la Rita Mureșan. Eu eram ginerică și ea (n.r.-Jojo) mireasă. Eram cuplu pe scenă, dar și în viața reală. Țin minte că ne certasem un pic, dar ne-am împăcat după”, a scris Vârciu în dreptul fotografie potrivit sursei menționate anterior.

Începând din toamnă, publicul îi va putea revedea pe cei doi, pe micile ecrane. Anul acesta, Liviu Vârciua va face echip cu Andrei Ștefănescu pentru „Te cunosc de undeva”, show în care urmează să apară și Cătălina Grama.

Jojo căsătorită cu un alt bărbat, Liviu tatăl a două fete

Din 2000 și până acum timpul a trecut peste cei doi actori, iar după despărțire fiecare s-a bucurat și de alte povești de dragoste. În prezent, Jojo este căsătorită cu actorul Paul Ipate, alături de care are o fetiță. Dintr-o relație anterioară, blondina are și un băiețel, Achim.

Vârciu a devenit la rândul său tată, de dou ori. Artistul are o fiică în vârstă de 18 ani, Carmina și o fetița în vârstă de 2 ani, Anastasia.

Urmăriți B1TV.ro și pe