Margherita de la Clejani, protagonista unui accident rutier. Vedeta se afla sub influența substanțelor halucinogene

Margherita de la Clejani, protagonista unui accident rutier. Vedeta se afla sub influența substanțelor halucinogene

Margherita de la Clejani a fost protagonista unui accident rutier sâmbătă dimineața, pe strada Norilor din Capitală. Polițiștii, care au sosit imediat la fața locului, au testat-o și au transportat-o la IML pe fiica Vioricăi de la Clejani pentru a preleva mai multe teste din cauza comportamentului suspect pe care vedeta îl prezenta.

Margherita de la Clejani se afla sun influența substanțelor halucinogene

Margherita de la Clejani, care se afla la volanul mașinii ei, un Range Rover Evoque, a lovit o mașină care era parcată regulamentar pe partea dreaptă într-un moment de neatenție, potrivit româniatv.net.

Margherita a fost testată de către polițiști cu aparatul alcooltest, dar și cu aparatul drugtest. Rezeultatele nu au fost îmbucurătoare. În urma acestora, oamenii legii au constatat că aceasta se află sub influența substanțelor halucinogene.

Ulterior, vedeta a fost transportată la IML. Aici, testele biologice au arătat faptul că Margherita de la Clejani consumase heroină.

Vecinii Margheritei de la Clejani, nemulțimiți de zgomotul pe care îl facea vedeta

Fiica Vioricăi de la Clejani nu prea este îndrăgită de vecinii ei. La începutul acestui an, venicii Margheritei de la Clejani părea că are probleme mari cu vecinii. Aceștia o acuzau pe fiica Vioricăi de la Clejani de faptul că nu pot să doarmă din cauza zgomotului pe care vedeta îl face.

Margherita de la Clejani locuiește singură într-un cartier rezidențial dintr-o zonă centrală a Bucureștiului, însă a primit mai multe avertizări prin tot felul de mesaje lipite prin scara imobilului.

Pe fapina de Facebook a asociației, vecinii își expriau nemulțumirile pe care le au la adresa cântăreței din cauza zgomotelor care vin din apartamentul acesteia. În acest context, poliția ar fi fost chemată destul de des pentru a remedia situația.

„Avem o vecină care se crede vedetă care fumează în lift țigară electronică, iar noi, vecinii cu copii nu mai suportăm să stăm în mirosul emanat de aceasta. Nu își aruncă gunoiul unde trebuie, la 3 dimineața se aud zgomote din apartamentul ei, dă cu aspiratorul, merge pe tocuri, scârțâie și mută mobila, nu știu ce face exact dar suntem mai mulți vecini cărora nu ne place cum se comportă”, au declarat oamenii din blocul în care locuiește Margherita de la Clejani.

De asemenea, vecinii au avut o problemă și cu patrupedul Margeritei de la Clejani. Aceasta, având în vedere că este destul de des plecată de acasă, își lasă câinele singur închis în casă. Animalul de companie latră de dorul stăpânei în toiul nopții, iar unul dintre vecini a chemat Poliția din această cauză.

„Atunci când vrei să te odihnești nu se poate. Ba latră câinele, ba e gălăgie la 12 noaptea sau la 3 dimineața, avem copii care nu se odihnesc cum trebuie din această cauză, așa că am chemat Poliția”, a mai spus un vecin de-ai artistei la momentul respectiv.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
07:21 - Cum pot plăti companiile din UE pentru gazul rusesc fără a încălca sancțiunile împotriva Rusiei. Explicațiile Comisiei Europene
23:51 - 20 de civili au murit în urma bombardamentelor din Donețk și Lugansk
23:50 - Austria nu intenţionează să adere la NATO. Ministrul de externe Schallenberg: „Avem şi o istorie diferită şi cred că trebuie pur şi simplu să se ţină seama de asta”
23:46 - Turcia spune că nu va aproba aderarea Suediei și Finlandei la NATO și că reprezentanții celor două țări „nu ar trebui să se obosească” să vină la Ankara. Care sunt nemulțumirile lui Erdogan
23:15 - Activitatea partidului comunist, interzisă pe teritoriul Ucrainei
23:13 - Ministerul Sănătății, precizări despre distribuirea pastilelor cu iodură de potasiu / Secretarul de stat Brădățan a exprimat un punct de vedere nume personal, spune instituția
22:42 - Procurorul general ucrainean, Irina Venediktova, anunță că autoritățile din Ucraina au identificat 45 de soldaţi ruşi care au comis crime de război
22:38 - Tanczos Barna: Se depune prima plângere penală pe infracțiunea de îngropare de deșeuri. Fapta nu se mai sancționează contravențional, ci cu închisoare de la 3 la 5 ani (VIDEO)
22:33 - Un pacient de 18 ani, din Prahova, ar fi fost agresat sexual de un asistent
22:11 - Șeful MAI, întrevedere în SUA cu un oficial american de rang înalt. Lucian Bode: Traficul de persoane, un flagel care distruge multe vieți. Avem „toleranță-zero” față de această formă de criminalitate