Veste bună în familia lui Pepe. E însărcinată și va aduce pe lume un băiețel: “Să vină băiatul, băiatul nostru!”

Veste bună în familia lui Pepe. E însărcinată și va aduce pe lume un băiețel: “Să vină băiatul, băiatul nostru!”
Foto: libertatea.ro

CântărețulPepeși soțiasa, Raluca Pastramă, sunt în al nouălea cer.Un băiețel va veni pe lume și le la completa familia, iar celebrul cântărețlatino și familia lui se bucură de veștile bune.

Surpriză în familia lui Pepe

Celebrul cuplu este foarte bucuroși pentru că familia va deveni mai numeroasă, urmând să vină pe lume un băiețel. Cei doi soți au împreună două fetițe, Rosa (8 ani) și Maria (5 an), iar familiei lor fericite li se va mai alătura un membru.

Mai exact, este vorba despre fratele Ralucăi, Bombo Pastramă, cel cu care aceasta are o relație specială și care va deveni în curând tătic pentru prima oară.

“Să vină băiatul, băiatul nostru!”

Familia lui Pepeeste pregătită să-lîntâmpine pe noulmembru, iar Pepe și Raluca se bucură din tot sufletul. Bombo Pastramă așteaptă un copil împreună cu frumoasa lui parteneră de viață.

Cunoscut pentru ieșirile în cluburi și relațiile cu femei cunoscute în lumea mondenă, Bombo Pastramă s-a așezat la casa lui alături de iubia sa, Alexandra, o tânără minunată care a reușit să îl facă băiat de casă.

Așadar, tânărul arenunțat la viața de noapte și s-a dedicat cu totul celei de familie.

La aflarea veștii, Raluca Pastramă, soția lui Pepe, a fost extrem de fericită, mai alescă va deveni mătușă pentru prima dată.Aceasta nu s-a mai putut abține și a postat un mesaj pentru cei doi părinți și nepotul său.

”Vă iubesc de mor!!! Să vină băiatul, băiatul nostru!!”, a transmis Raluca Pascu, soția lui Pepe.

Pepe și Raluca sunt împreună de mai bine de nouă ani, avândîmpreună două fetițe care le moștenește frumusețea. Cei doi s-au cunoscut într-un club, iar Raluca a povestit la un moment dat cum au ajuns să formeze un cuplu cu Pepe.

”Am hotărât să ne vedem pe Decebal la o cafea, i-am zis să se ducă înainte cu jumătate de oră ca să nu fim văzuți împreună. Nu mă simțeam emoționată, nefiind niciodată fana lui, mă gândeam că mă văd cu o persoană drăguță. Nu am fost fană niciodată, eu ascultam Andre, nu Pepe”, a dezvăluit Raluca Pastramă.

Ultima oră
00:18 - Raed Arafat: DSU nu se bagă peste Ministerul Sănătăţii, atribuțiile sale sunt stabilite prin lege/ DSU nu este un om. Dacă deranjează şeful – păstrezi sistemul, scapi de om
00:03 - Cornel Constantiniu cedează în fața bolii. Artistul nu mai poate vorbi
23:59 - Dosare penale de ucidere din culpă în cazurile a 13 pacienți COVID-19 decedați la secția ATI a Spitalului Județean din Sibiu
23:31 - Daniel Funeriu, despre testarea COVID a copiilor: Dacă elevii și profesorii germani pot să facă acest lucru, nu cred că suntem noi mai slab dotați / E nevoie de un efort suplimentar al tuturor / Anul școlar trebuie prelungit (VIDEO)
23:29 - Elena Merișoreanu a primit o veste ce i-a schimbat viața! Artista nu a mai putut să iasă pe scenă
23:11 - Ce spune Gina Pistol, despre revenirea la „Asia Express”: „Se duce o luptă în mine”
22:53 - Daniel Funeriu: Politicianul român vrea descentralizare când vine vorba să cheltuiască bănuții de la Guvern. Când trebuie să-și asume responsabilități, brusc nu-i capabil să ia simple decizii (VIDEO)
22:52 - Răzvan Simion vorbește, pentru prima dată, despre cuceririle sale amoroase „Mi-a fost foarte greu”
22:47 - Kelemen Hunor: I-am cerut ambasadorului Germaniei să sprijine aderarea României la Schengen şi încetarea Mecanismului de Cooperare şi Verificare
22:17 - Cristian Diaconescu (PMP): România putea beneficia cu trei luni mai devreme de primii bani din PNRR. Prostia și hoția nu sunt scuze (VIDEO)