Rică Răducanu, primele declarații de pe patul de spital. Cum se simte fostul portar, infectat cu COVID-19

Rică Răducanu, primele declarații de pe patul de spital. Cum se simte fostul portar, infectat cu COVID-19
Sursa Foto: Captura video/ Pro TV

Rică Răducanu afost internat în spitalalături de soția sa, după ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Fostul portar, în vârstă de 74 de ani, a oferit miercuri primele declarații despre starea sa de sănătate,înemisiunea „LaMăruță” de la Pro TV. Răducanu a declarat că se simte destul de bine, față de soția sa, care are nevoie de terapie cu oxigen.

„Eu nu sunt chiar periculos, dar nevasta mea e mai rău. Nu știu de unde a apărut beleau asta, ea a fost mai de mult bolnavă, și mi am făcut și eu analize și m-au găsit și pe mine pozitiv. Nevastă-mea e de vineri la spital, iar eu am făcut testul vineri. Eram acasă, dar până la urmă amândoi am fost internați. Soția e mai rău, a avut frisoane, eu nu am avut probleme, nu tușesc. Ea are nevoie de oxigen, stăla alt pavilion.

Cine vrea să fie așa ceva…le dau sanătate la toți, să trecem cu bine prin perioada urâtă. Poate trece mai ușor beleaua asta, să ne refacem viață. Trebuie să trecem și prin asta, dar mi se pare cam mult. Abia aștept să facem un spriț. Am niște oameni care muncesc, săracii, zici că sunt cosmonauți, nici nu-i vezi la față”, a declarat Rică Răducanu, de pe patul de spital.

Rică Răducanu, o legendă a fotbalului românesc

Rică Răducanu a făcut parte din selecționata care a reprezentat România la Campionatul Mondial din 1970, desfășurat în Mexic. În cea mai mare parte a carierei sale a jucat la Rapid, însă a evoluat și la cluburi precum Sportul Studenţesc, Steaua, FCM Reşiţa şi FC Baia Mare.

De asemenea, Rică Răducanu a jucat de 61 de ori în tricoul naționalei României.Atunci, el a fost primul portar introdus din postura de rezervă, la un Campionat Mondial. S-a întâmplat într-un meci cu Brazilia lui Pele, partidă în care Rică Răducanu a primit un gol de la legendarul fostbalist sud-american. De altfel, Rică Răducanu a povestit că s-a împrietenit cu Pele, care îl striga ”Ricardo”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:46 - Patru oameni au mai rămas în cursa pentru șefia USR. Cristian Seidler vrea un tandem – el, la conducerea partidului, Elena Lasconi – candidata USR la prezidențiale (VIDEO)
23:14 - IPS Teodosie, sfaturi în căsnicie: Recomandarea pentru femeile care nu vor să aibă relaţii cu soţii lor
22:52 - Botoșani: Accident de muncă o fabrică de lactate. Patru bărbaţi au căzut într-un bazin de decantare / UPDATE: Toți cei patru au murit. Printre ei e și directorul fabricii
22:33 - De ce-și găsesc fetele tot mai greu iubiți? Jorge: „Băieții zici că s-au ascuns în gaură de șarpe. Sau dacă sunt, n-ai ce să faci cu ei, că nu sunt destul de maturi. Băi băieți, hai să ne revenim un pic!”
21:59 - „A murit ca un câine”. Văduva victimei lui Mario Iorgulescu e disperată, după ce a aflat că pedeapsa acestuia cu închisoarea a fost anulată: „Nu mai rezist, nu mai suport”
21:26 - Connect-R, dezvăluiri emoționante despre părinții săi: Mama vinde și acum ziare la tarabă. Tata este un copil și așa a rămas toată viața
21:05 - Irina Columbeanu are planuri mari. În ce țară din Europa își dorește să studieze: „Vreau să merg la o școală de medicină. Sunt foarte pasionată de acest subiect”
20:41 - Ca-n filmele de comedie: Cum s-a ales un hoț beat cu încă două acuzații, pe lângă cea de furt calificat
20:22 - Nouă metodă de înșelăciune – „coletul”. Recomandările polițiștilor
19:59 - Cu cât a crescut datoria guvernamentală. Datele oficiale publicate de Ministerul Finanţelor