Smiley este noul jurat de la „Românii au Talent”. Îl va înlocui pe Andi Moisescu

Smiley este noul jurat de la „Românii au Talent”. Îl va înlocui pe Andi Moisescu
FOTO: Facebook: Românii au Talent

Smiley va trece din poziția de prezentator în cea de jurat la „Românii au Talent”, emisiune în care îl avea drept partener pe Pavel Bartoș. Deși filmările pentru preselecții s-au încheiat, emisiunea de la Pro TV vine cu o serie de noutăți pentru acest sezon, mai ales în contextul pandemiei.

Smiley, noul jurat la „Românii au Talent”

Cântărețul Andrei Tiberiu Maria îl va înlocui pe Andi Moisescu la masa juriului, în ultima parte a emisiunii. Decizia a foat luată de producători după ce juratul a fost diagnosticat cu SARS-CoV-2, scrie Click.ro.

Emisiunea mai vine cu o serie de schimbări, având în vedere contextul pandemiei. În sezonul cu numărul 11 s-a renunțat la public, iar în spatele juraților ar urma să apară un panou cu leduri și imagini. Emisiunea s-a filmat la studiourile din Ștefănești, iar Smiley și Parvel Bartoș au ținut să le mulțumească fanilor din mediul online. Mai mult decât atât, acum ar urma o serie de filmări în aer liber, în care să fie prezentați concurenții și orașele din care provin, scrie sursa citată mai sus.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe