Viorica de la Clejani, prima reacție după ce s-a demonstrat că Margherita a condus drogată. Mesajul controversat al artistei

Viorica de la Clejani, prima reacție după ce s-a demonstrat că Margherita a condus drogată. Mesajul controversat al artistei
Sursa Foto: www.capital.ro

Viorica de la Clejani nu s-a mai putut stăpâni și a avut o reacție violentă după scandalul în care a fost implicată fiica sa. După ce jurnaliștii au relatat cu lux de amanănunte ce s-a întâmplat în momentul producerii teribilului accidentului provocat de Margherita de la Clejani, cunoscuta artistă a explodat. Mai exact, interpreta de muzică de petrecere a aruncat cu o cutie de lapte în reprezentanții presei și i-a udat pe reporterii prezenți în fața porții sale cu un furtun de apă.

În urma rezultatelor analizelor Margheritei din Clejani s-a confirmat faptul că aceasta a condus în timp ce se afla sub influența unor droguri de mare risc. Astfel, tânăra artistăa revenit din nou în prim-plan în lumea showbizului. În pofida acestor lucruri, Viorica din Clejani este în continuare alături de fiica sa, așa cum ar face probabil oricare alt părinte. În plus,ea chiar încearcă să le dea peste nas oamenilor care o critică pe cea care îi este fiică, susținândcă motivul ar fi, de fapt, invidia.

Viorica din Clejani îi ia din nou apărarea Margheritei, după ce fiica ei a ajuns iar pe primele pagini ale tabloidelor din țara noastră. În urma analizelor efectuate de autoritățile competentela momentul producerii groaznicului accident care a avut loc în București,s-a confirmat faptul că Margaurcase la volan sub influența substanțelor interzise.

Viorica de la Clejani, tună și fulgeră după ce s-a demonstrat că Margherita a condus drogată

Pentru că s-a săturat ca fiica ei să fie criticată de gurile rele,Viorica din Clejani a transmis un mesaj dur pe una dintre cele mai utilizateplatforme sociale.Artista i-a luat prin surprindere atât pe cunoscuți, cât și pe internauții care îi urmăresc activitatea virtuală. Renumita cântăreață de muzică de petrecere este de părere că toate aceste lucruri se întâmplă din cauza invidiei și asociază acestsentiment cu boala.

„Dacă ar exista un medicament pentru invidie, și l-aș vinde, într-o țară ca România, în doar câteva zile, aș face câteva milioane de euro. Asta, bineînțeles, dacă românii ar vrea să se trateze de o asemena boală, care echivalează cu nemiloasa boală: cancerul”, a scris Viorica de la Clejani pe contul ei de Instagram.

Ce a spus despre Margherita

Viorica i-a luat din nou apărarea fiicei ei, deși e conștientă că Margherita din Clejani ar putea ajunge la o clinică de dezintoxicare.

„E şmecheră fata mea, a ţinut prima pagină a ziarelor. Ei sunt copiii mei, i-am făcut cu Ioniţă, nu cu tabloidele. O să îi apăr mereu. Sunt lucruri atât de grave care se întâmplă în ţara asta. I se poate întâmpla oricui. Mulţumesc lui Dumnezeu că a scăpat din acel anturaj nepotrivit. Eu le-am spus mereu copiilor mei cu cine umblă, cu cine se duc. Margherita vrea să fie unicată, în felul ei. Maimuţa nu era a noastră, era a fostului prieten al Margăi.

Marga este bine la momentul ăsta, mulţumim lui Dumnezeu pentru că ascultă şi munceşte. Marga e o fată frumoasă şi înţeleaptă, cred că a înţeles. Noi avem încredere în Marga, ea a spus că nu a consumat nimic (n.r. – droguri).La momentul accidentului, Marga a fost foarte cooperantă. Era obosită, lucrase o noapte întreagă. Din cauza oboselii a făcut accidentul”,a mai spus Viorica de la Clejani, conform sursei anterior citate.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:51 - 20 de civili au murit în urma bombardamentelor din Donețk și Lugansk
23:50 - Austria nu intenţionează să adere la NATO. Ministrul de externe Schallenberg: „Avem şi o istorie diferită şi cred că trebuie pur şi simplu să se ţină seama de asta”
23:46 - Turcia spune că nu va aproba aderarea Suediei și Finlandei la NATO și că reprezentanții celor două țări „nu ar trebui să se obosească” să vină la Ankara. Care sunt nemulțumirile lui Erdogan
23:15 - Activitatea partidului comunist, interzisă pe teritoriul Ucrainei
23:13 - Ministerul Sănătății, precizări despre distribuirea pastilelor cu iodură de potasiu / Secretarul de stat Brădățan a exprimat un punct de vedere nume personal, spune instituția
22:42 - Procurorul general ucrainean, Irina Venediktova, anunță că autoritățile din Ucraina au identificat 45 de soldaţi ruşi care au comis crime de război
22:38 - Tanczos Barna: Se depune prima plângere penală pe infracțiunea de îngropare de deșeuri. Fapta nu se mai sancționează contravențional, ci cu închisoare de la 3 la 5 ani (VIDEO)
22:33 - Un pacient de 18 ani, din Prahova, ar fi fost agresat sexual de un asistent
22:11 - Șeful MAI, întrevedere în SUA cu un oficial american de rang înalt. Lucian Bode: Traficul de persoane, un flagel care distruge multe vieți. Avem „toleranță-zero” față de această formă de criminalitate
22:08 - Premierul Estoniei îi îndeamnă pe liderii mondiali să nu-l mai sune pe Putin