Dragnea: Toader să înțeleagă că nu se mai poate așa, Dăncilă trebuie să ia o decizie în privința lui / A fost greșeala PSD că i-a crezut pe unii care au spus că vor da aceste OUG (VIDEO)

Dragnea: Toader să înțeleagă că nu se mai poate așa, Dăncilă trebuie să ia o decizie în privința lui / A fost greșeala PSD că i-a crezut pe unii care au spus că vor da aceste OUG (VIDEO)
Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Liviu Dragnea insistă că Executivul PSD-ALDE nu are intenția să adopte vreo Ordonanță de Urgență în domeniul Justiției. Mai mult, șeful PSD îl acuză pe Tudorel Toader că a lansat intenționat în spațiul public ideea că pregătește mai multe ordonanțe, tocmai pentru ca oamenii să discute despre acestea, în loc să vorbească despre problemele reale ale României.

”Toader să înțeleagă că nu mai poate așa, să înceteze cu această atitudine! Colegii mei spun că intenția lui a fost din ianuarie să lanseze aceste subiecte, să se discute nu despre ce are de făcut România reală, ci despre asta. Tot a anunțat OUG-uri care, de fapt, nu s-au dat. Cer Guvernului să înceteze această discuție nesfârșită”, a declarat Dragnea.

El a precizat că Guvernul ar trebui să se ocupe în continuare de programul de guvernare, iar Parlamentul este cel care trebuie să ducă la bun sfârșit modificarea acestor legi din domeniul Justiției, de vreme ce Curtea Cosntituțională s-a pronunțat deja asupra lor.

Dăncilă trebuie să ia o decizie în privința lui Toader, a mai punctat el.

”A fost greșeala PSD că i-a crezut pe unii care au spus că vor da aceste OUG”, a mai spus Dragnea.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
00:18 - Raed Arafat: DSU nu se bagă peste Ministerul Sănătăţii, atribuțiile sale sunt stabilite prin lege/ DSU nu este un om. Dacă deranjează şeful – păstrezi sistemul, scapi de om
00:03 - Cornel Constantiniu cedează în fața bolii. Artistul nu mai poate vorbi
23:59 - Dosare penale de ucidere din culpă în cazurile a 13 pacienți COVID-19 decedați la secția ATI a Spitalului Județean din Sibiu
23:31 - Daniel Funeriu, despre testarea COVID a copiilor: Dacă elevii și profesorii germani pot să facă acest lucru, nu cred că suntem noi mai slab dotați / E nevoie de un efort suplimentar al tuturor / Anul școlar trebuie prelungit (VIDEO)
23:29 - Elena Merișoreanu a primit o veste ce i-a schimbat viața! Artista nu a mai putut să iasă pe scenă
23:11 - Ce spune Gina Pistol, despre revenirea la „Asia Express”: „Se duce o luptă în mine”
22:53 - Daniel Funeriu: Politicianul român vrea descentralizare când vine vorba să cheltuiască bănuții de la Guvern. Când trebuie să-și asume responsabilități, brusc nu-i capabil să ia simple decizii (VIDEO)
22:52 - Răzvan Simion vorbește, pentru prima dată, despre cuceririle sale amoroase „Mi-a fost foarte greu”
22:47 - Kelemen Hunor: I-am cerut ambasadorului Germaniei să sprijine aderarea României la Schengen şi încetarea Mecanismului de Cooperare şi Verificare
22:17 - Cristian Diaconescu (PMP): România putea beneficia cu trei luni mai devreme de primii bani din PNRR. Prostia și hoția nu sunt scuze (VIDEO)