Marcel Ciolacu, despre calendarul moțiunii de cenzură: „Votul va fi în această sesiune”/ „Vom veni cu o moţiune simplă împotriva domnului Ghinea”

Marcel Ciolacu, despre calendarul moțiunii de cenzură: Votul va fi în această sesiune/ Vom veni cu o moţiune simplă împotriva domnului Ghinea
Foto: Inquam Photos / Ilona Andrei

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat vineri că parlamentarii PSD vor depune o moțiune simplă împotriva ministrului Cristian Ghinea, din cauza modului în care a conceput PNRR. De asemenea, parlamentarii PSD urmează să depună moțiunea de cenzură împotriva guvernului Cîțu până la finalul acestei sesiuni parlamentare:

“Domnul Ghinea de la Fonduri Europene ne-a deranjat programul cu Moțiunea de cenzură. O să depunem moțiune simplă împotriva domnului Ghinea și pe urmă Moțiunea de cenzură. Ne încadrăm calendaristic. După ce am intrat în analiza PNRR-ului și am văut cum se încalcă Legea grosolan, un conflict de interese, în care companii fac programele naționale ale Guvernului României. Este inacceptabil așa ceva și trebuie să răspundă cineva. Dacă cei de la UDMR și de la PNL doresc în continuare să susțină un ministru cu potențial infracțional, îi invit să spună acest lucru la Moțiunea simplă”, a precizat președintele PSD.

Marcel Ciolacu a vorbit despre calenarul Moțiunii de cenzură:

“Votul va fi în această sesiune, până la sfârșitul lunii, până în data de 14 vom avea draftul, am început deja niște discuții cu parlamentari, o să dăm draftul spre analiză celorlalți colegi care doresc să voteze această moțiune.

Parlamentari de la alte partide. Avem discuții cu toată lumea”

Urmăriți B1TV.ro și pe