Nicușor Dan, despre angajările din primărie: Cei aduși pe ochi frumoși vor pleca în mod sigur

Nicușor Dan, despre angajările din primărie: Cei aduși pe ochi frumoși vor pleca în mod sigur

Primarul general ales al Capitalei, Nicușor Dan, a vorbit, luni seară, despre angajările din Primăria Municipiului București. Ce măsuri va lua edilul?

Nicușor Dan: Mă voi uita cu mare atenție pe marile fapte de corupție

De-a lungul timpului, s-a tot vehiculat în spațiul online, de către unii cetățeni, faptul că unele angajări din Primăria Municipiului București sunt făcute pe ochi frumoși.

După ce a câștigat alegerile locale de anul acesta, Nicușor Dan a anunțat că va analiza

”Am auzit multe povești și un segment important din Primăria Capitalei este Corpul de Control al primarului. De-a lungul timpului, mi-au fost aduse la cunoștință concursuri trucate, oameni angajați fără diplome… Toate lucrurile acestea vor fi evident verificate și în măsura în care ele sune penale, vor fi direcționate către organele competente. Și, în plus, eu am vorbit de mari afaceri de corupție: de parcul Verdi, de Cinema ”Lumina”, de achiziția tramvaielor… Pe alea promit că ne vom uita cu mare atenție!”, a declarat Nicușor Dan, într-o intervenție la B1.TV.

”Cei aduși pe ochi frumoșivor pleca în mod sigur”

Întrebat dacă va mai rămâne cineva din ”acea caracatiță” încadrul Primăriei Municipiului București, primarul general ales al Capitalei, Nicușor Dan, a făcut următoarele afirmații:

”Vreau să spun că, în linii mari, marea majoritate va pleca în mod sigur. Atâta timp cât există un concurs legal în care o persoană a câștigat o funcție publică, e un gest de abuz ca cineva să vină să spună că ești prieten cu nu știu cine, dar activitatea acestor oameni, angajați în primărie, va fi evaluată la o lună, la două luni, la trei luni, și până la urmă, cei care aduși pe ochi frumoși vor pleca în mod sigur”, a mai spus Nicușor Dan, în exclusivitate, pentru B1 TV.

Prin urmare, activitatea angajaților Primăriei Capitalei va fi evaluată periodic, iar care au fost numiți pe nedrept vor pleca.

Urmăriți B1TV.ro și pe