Premierul Florin Cîțu, despre tragedia de la Matei Balș: „De aceasta dată reacția autorităților a fost eficientă și rapidă” / „Despre cauze și responsabili discutăm după ce avem toate informațiile”

Premierul Florin Cîțu, despre tragedia de la Matei Balș: De aceasta dată reacția autorităților a fost eficientă și rapidă / Despre cauze și responsabili discutăm după ce avem toate informațiile

Premierul Florin Cîțu a reacționat în urma incendiului produs vineri dimineața la Institutul „Matei Balș”, în urma căruia patru pacienți și-au pierdut viața. Prim-ministrul a precizat într-un mesaj publicat pe Facebook că, de acaeastă dată, reacția autorităților a fost eficientă și rapidă. Acesta a subliniat că urmează stabilite cauzele și responsabilii pentru această tragedie:

„În aceasta dimineață o tragedie a lovit Bucureștiul. Din păcate, cu victime. În primul rând transmit sincere condoleanțe familiilor îndoliate.

Din primul moment am activat Planul Roșu și împreună cu Ministerul de Interne și prefectul municipiului București am luat toate măsurile ca situația să fie stabilizată rapid.

În același timp au fost identifcate locuri în alte spitale din București unde au fost transferați imediat mai mulți pacienți. M-am asigurat că transferul s-a făcut în condiții sigure. Un lucru este cert, de aceasta dată reacția autorităților a fost eficientă și rapidă. Despre cauze și responsabili discutăm după ce avem toate informațiile”, a scris Florin Cîțu pe Facebook.

Tags:
Ultima oră