Mircea Badea are un mesaj crunt, în plină pandemie: „Suntem pierduţi. Scapă cine poate”

Mircea Badea are un mesaj crunt, în plină pandemie: Suntem pierduţi. Scapă cine poate

Realizatorul emisiunii „În gura presei”, de la Antena 3, a reiterat ideea că autorităţile şi politicienii noştri gestionează criza generată de pandemia COVID-19 cu mult haos.

Badea spune că PSD merită „toate nasoalele”

Jurnalistul este de părere că PNL nu a luat cele mai bune decizii de-a lungul acestei crize sanitare şi că populaţia nu este protejată. Mircea Badea a precizat, totuşi, că României nu i-ar fi mai bine nici cu PSD, nici cu USR la gucernare. „Îmi dau seama că suntem pierduţi cu ăştia care ne conduc acum. Ceilalţi sunt cei care au votat stalinismul cu mâna la chipiu. PSD-ul merită toate nasoalele, până le zic eu să se oprească, ceea ce n-o să zic. Nu că în sensul că dacă vine PSD, dacă vine USR-ul, dacă vine „MMR-ul”, o să aibă altă concepţie. Suntem pierduţi. Scapă cine poate„, a spus Badea la postul pentru care lucrează.

Omul de televiziune susţine că ştie cum s-au infectat românii

Mircea Badea afirmă că problema nu e aglomerația de la mare, litoralul românesc putând suporta 100.000 de oameni, ci viața de zi cu zi, în care românii sunt puși în situații în care e imposibil să respecte măsurile de distanțare: „Marea majoritate se duc dr*cului la muncă, unde nu ai cum să menții distanța timp de 8 ore pe zi, e imposibil„.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe