Poliția a confiscat doi ponei pe o plajă din Mamaia. Este inimaginabil cum erau tratate animalele

Poliția a confiscat doi ponei pe o plajă din Mamaia. Este inimaginabil cum erau tratate animalele
FOTO: Pixabay.com

Poliția Locală din Constanța a confiscat doi ponei, exploatați ilegal pe o plajă din Mamaia. Animalele erau ținute întreaga zi fără apă și fără mâncare.

Tradițiile halucinante se pare că nu au dispărut încă de pe litoral. Dacă în trecut existau celebrele „poze cu maimuța”, în cursul zilei de joi, Poliția Locală a confiscat doi ponei pe o plajă din stațiunea Mamaia, animalele fiind folosite spre închiriere, pentru plimbări de câteva minute, scrie Spynews.ro.

Primăria Constanța a informat în cursul zilei de 13 august, printr-un comunicat de presă, faptul că Poliția Locală a confiscat animalele de la doi bărbați ce le foloseau în scop comercial, pe plajă. Cei doi îi închiriau pentru partice de călărie de câteva minute, scrie sursa citată anterior.

„Cei doi bărbaţi au fost sancţionaţi conform Legii 12/1990, iar poneii au fost confiscaţi şi transportaţi la Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa, unde vor beneficia de condiţii mult mai bune de trai (urmând a se aplica procedura legală, conform prevederilor O.U.G 14/2007, privind valorificarea bunurilor intrate în proprietatea privată a statului)”, a anunțat Primăria Constanța, potrivit sursei citate mai sus.