Maria Sharapova, uitată de colegele din circuit. Garbine Muguruza: "Nici măcar nu mi-o mai aduc aminte pe Sharapova, nu sunt interesată de revenirea ei"

Maria Sharapova, uitată de colegele din circuit. Garbine Muguruza: "Nici măcar nu mi-o mai aduc aminte pe Sharapova, nu sunt interesată de revenirea ei"

Maria Sharapova va reveni în tenisul profesionist începând cu turneul WTA de la Stuttgart, după o suspendare de 15 luni pentru dopaj. Turneul de zgură din Germania va avea loc în perioada 24-30 aprilie.

Cu toate acestea, colege sale din circuitul feminin nu sunt entuziasmate de revenirea rusoaicei. Câștigătoarea de anul trecut de la Rolland Garros, Garbine Muguruza, a declarat chiar că "nici nu își amintește de Sharapova".

"Jucătorii nu sunt interesați de revenirea ei. Personal, nici măcar nu mi-o mai aduc aminte pe Sharapova. Da, pentru turnee este o veste bună, pentru că atenția mass-media va fi concentrată asupra ei. Însă, din nou vă spun, pe noi cei din circuit nu ne interesează subiectul", a afirmat Garbine Muguruza într-un interviu acordat presei din Spania, citat de hotnews.ro.

Maria Sharapova a fost depistată la finalul turneului de Grand Slam de la Australian Open din 2016 cu o substanță interzisă de regulamente sportive, meldonium. Inițiat, rusoaica a fost suspendată de Federația Internațională de Tenis pentru 2 ani, dar ulterior Tribunalul de Arbitraj Sportiv i-a redus suspendarea la 15 luni, suspendare care va expira pe 25 aprilie.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
18:23 - Noul ministru al Educației, Ligia Deca, a depus jurământul la Palatul Cotroceni / Klaus Iohannis: Sunt încredințat că proiectul România educată nu doar că va merge mai departe, ci va mergem mai departe cu noi energii (VIDEO)
18:14 - Apa dintr-un container cu suferinzi de COVID de la Sibiu le ajungea dincolo de glezne. A fost scoasă cu gălețile de infirmiere. Întâmplător, ploaia nu a afectat aparatura de care depinde viața pacienților
18:13 - Persoanele care au nume de animale au acces gratuit la Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”
18:06 - Generalul Alexandru Grumaz, despre „Submarinul Apocalipsei”, mobilizat de ruși: „Evită radarele, cauzând pagube devastatoare”
17:57 - Târgu Mureș: Șofer prins beat la volan de trei ori în doar șase ore
17:40 - Armata achiziționează sisteme de comandă și control pentru Forțele Terestre Române. Valoarea contractului se ridică la 40 de milioane de euro
17:35 - Prima doză de vaccin împotriva variolei maimuței administrată în România
17:16 - Andrei și Ileana Stana Ionescu, lucruri neștiute despre maestrul Alexandru Arşinel: „Era un om tare gospodar, îi plăcea să migălească lucrurile”
17:11 - Edi Iordănescu, reconfirmat de FRF în funcția de selecționer, pentru preliminariile EURO 2024. Cu el la cârmă, Naționala de fotbal s-a clasat pe ultimul loc în grupele Ligii Națiunilor și a retrogradat
17:05 - Șerban Huidu trece în spatele camerelor de filmat, ca producător TV la Cronica Cârcotașilor