Scene halucinante în Liga 1: Anamaria Prodan l-a lovit cu pumnul în faţa pe Dan Alexa. Criză de gelozie sau nervi de impresar? (VIDEO)

Scene halucinante în Liga 1: Anamaria Prodan l-a lovit cu pumnul în faţa pe Dan Alexa. Criză de gelozie sau nervi de impresar? (VIDEO)
Foto: captură video

Scandal în lumea fotbalului, dar care se pare că nu are legătură cu fenomenul sportiv. Antrenorul celor de la Astra Giurgiu, Dan Alexa, a fost lovit cu pumnul de Ana Maria Prodan. Totul ar fi pornit de la o criză de gelozie făcută de Prodan din cauza unei alte femei care îl aştepta pe Alexa la ieşirea din stadion.

Pe imaginile suprinse de jurnaliştii care îl aşteptau pe Dan Alexa pentru declaraţii după meciul dintra Astra Giurgiu şi FC Botoşani, se vede cum Ana Maria Prodan ţipă la antrenor după care nu se mai abţine şi îl loveşte. Alexa nu a ripostat şi a încercat să plece însă soţia lui Laurenţiu Reghecampf nu l-a slăbit şi a mers după el. Cei doi au intrat, mai apoi, la vestiare, acolo unde a continuat cearta.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Când au ajuns în faţa jurnaliştilor, cei doi s-au purtat ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic.

TRAGEDIE ÎN SHOWBIZ: FLORIN PASTRAMĂ A ANULAT NUNTA! A FĂCUT INFARCT! DIN NEFERICIRE, BRIGITTE… (GALERIE FOTO)

Dan Alexa a încercat să ofere totuşi o explicaţie pentru scena oferită.

„Am vorbit de jucători, avem probleme foarte mari din punct de vedere al lotului şi cam asta Haide, domnule, să fim serioşi! Am citit şi eu. De asta şi vreau să vorbesc acum. Ce naiba, să fim serioşi. Altceva? De fotbal, ceva?”, a reacţionat Dan Alexa.

LACRIMI AMARE ÎN SHOWBIZ! DIN PĂCATE, MIHAI CONSTANTINESCU… MEDICUL MONICA POP TOCMAI A CONFIRMAT ANUNȚUL TRIST (GALERIE FOTO)

„Eu sunt mai nervoasă, mai vulcanică. Sunt obișnuită să fiu numărul 1 în presă și în sport. Am simțit că-mi ia fața Halep! M-am gândit să scrie presa despre mine în ziua în care a câștigat ea Wimbledonul. Glumesc… Am avut o discuție despre două transferuri mai nereușite. Atât”, a spus şi Anamaria Prodan.

Doar că nu despre fotbal a fost vorba. Potrivitr unor surse, Ana Maria Prodan ar fi făcut o criză de gelozie după ce a văzut că Dan Alexa este aşteptat la poarta stadionului de o altă femeie.

RĂZVAN SIMION ARUNCĂ BOMBA ANULUI! DETALII ȘOCANTE DESPRE DANI OȚIL

În schimb, Libertatea scrie că ar fi vorba despre o brunetă pe nume Andrada cu care fostul fotbalist cu care antrenorul a venit la meci şi despre care presa speculează că ar fi noua iubită a antrenorului de la Giurgiu.

În ultima perioadă, în lumea fotbalului au circulat tot mai multe zvonuri despre apropierea dintre Alexa şi Anamaria Prodan, negate însă de soţia lui Laurenţiu Reghecampf.

Ultima oră