România U21 și Franța U21 au remizat (0-0) și merg la braț în semifinalele EURO 2019! Uriașii ”tricolori mici” au terminat primii în grupă și ne-au reamintit de ce iubim fotbalul

România U21 și Franța U21 au remizat (0-0) și merg la braț în semifinalele EURO 2019! Uriașii ”tricolori mici” au terminat primii în grupă și ne-au reamintit de ce iubim fotbalul

Selecționata de tineret a României a remizat cu reprezentativa similară a Franței, scor 0-0, luni seară, la Cesena, astfel că a reușit o calificare istorică în semifinalele EURO 2019.

E CRIMA SECOLULUI! ȘI-A OMORÂT SOȚIA SI CEI DOI COPII! INCREDIBIL CE I-A FĂCUT ÎNAINTE DE A O STRANGULA! IMAGINI DE COȘMAR (GALERIE FOTO)

Deși la începutul turneului „tricolorii mici” erau cotați cu ultima șansă, băieții noștri au terminat primii grupa și au scris o nouă pagină de istorie în sportul românesc. Surprinzător sau nu, noua performanță senzaționalăcoincide cu un nume aparent etern în fotbalul nostru: Hagi.

COȘMAR ÎN TELEVIZIUNE! RUGĂCIUNI PENTRU GABRIELA CRISTEA! ARE ACELEAȘI PROBLEME CA ANDREEA BĂLAN! TAVI CLONDA E LA PĂMÂNT (GALERIE FOTO)

Așadar, România U21 avea nevoie de măcar un punct din această partidă pentru a termina prima într-o grupă în care nimeni nu ne dădea vreo șansă. O remiză ar fi fost de ajuns și pentru Franța U21. Practic, ambele echipe erau mulțumite cu scorul cu care au ieșit de la cabine.

CÂT DE CUMPLIT! CINE SUNT ROMÂNCELE CELEBRE GĂSITE MOARTE ÎNTR-UN LAC DIN PARIS (GALERIE FOTO)

Zis și făcut, atât românii, cât și francezii au abordat partida prudent, încercând să nu le ofere nicio șansă gratuită adversarilor. Ocazii au existat de ambele părți, dar în cele din urmă tabela a rămas neschimbată, astfel că România U21 și Franța U21 merg la braț în semifinale, lăsând țara-gazdă, Italia, să privească la televizor restul turneului.

Pentru a sublinia performanța incredibilă a băieților antrenați de Mirel Rădoi, trebuie să reamintim că ei au terminat primii, într-o grupă din care au mai făcut parte selecționatele de tineret ale campioanei mondiale, vicecampioanei mondiale și locului patru mondial.

România U21 va da în semifinale peste Germana U21, cel mai probabil joi– mai rămâne ca oficialii turneului să confirme acest lucru, marți dimineață. Dacă reușește miracolul și trece și de „panzere”, echipa noastră va juca finala pe un stadion cu nume predestinat: Dacia Arena. În aceste condiții, în cealaltă semifinalăse vor lupta Franța U21 și Spania U21.

Ba mai mult, calificarea în semifinale atrage după sine și participarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020, astfel că România U21 va participa în premieră la această competiție.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe