Tiger Woods a fost implicat într-un grav accident rutier: Jucătorul de golf a fost rănit și a suferit o intervenție chirurgicală (VIDEO)

Tiger Woods a fost implicat într-un grav accident rutier: Jucătorul de golf a fost rănit și a suferit o intervenție chirurgicală (VIDEO)
Foto: hepta.ro/Zuma Press / Petter Arvidson

Jucătorul de golf Tiger Woods a fost implicat, marți, într-un accident de mașină, în urma căruia a fost spitalizat. Accidentul a avut loc în California, iar americanul a suferit mai multe răni la picioare, potrivit agentului său, informează dailymail.co.uk.

Tiger Woods a fost rănit într-un accident de mașină

„Tiger Woods a fost implicat într-un accident cu un vehicul în această dimineaţă, în California, în care a suferit mai multe răni la picioare”, a anunțat Mark Steinberg.

În vârstă de 45 de ani, Tiger Woods, a fost supus și unei intervenții chirurgicale în urma accidentului.

Tiger Woods a fost implicat într-un grav accident rutier: Jucătorul de golf a fost rănit și a suferit o intervenție chirurgicală

Tiger Woods era singur în mașină în momentul accidentului

Accidentul s-a produs în timp ce Tiger Woods se îndrepta către un teren de golf din Los Angeles, pentru o filmare. Woods era singur în mașină.

Potrivit unui comunicat de presă al Poliției, automobilul la volanul căruia se afla jucătorul de golf s-a răsturnat, fără ca vreo altă mașină să fie implicată în accident.

Pompierii au intervenit la fața locului și au avut nevoie de echipamente de descarcerare pentru a-l scoate pe Tiger Woods din mașina avariată, după care sportivul a fost transportat un spital din apropiere.

”La 23 februarie 2021, aproximativ la ora 07:12, s-a înregistrat un accident între localităţile Rolling Hills Estates și Rancho Palos Verdes.

Șoferul și singurul ocupant al automobilului a fost identificat ca fiind jucătorul de golf, Eldrick Tiger Woods. Domnul Woods a fost extras din epavă şi a fost transportat la un spital pentru a-i fi tratate rănile”, a declarat șeriful districtului din Los Angeles.

Un purtător de cuvânt al Departamentului Șerifului din Los Angeles a declarat că rănile suferite de acesta nu îi pun viața în pericol, notează dailymail.co.uk.

Cauzele accidentului nu au fost încă stabilite, acestea fiind în curs de investigare.

Tiger Woods a suferit recent a cincea intervenție chirurgicală la spate și se aflaîncă în perioada de recuperare.

Jucătorul de golf Tiger Woods, implicat într-un accident de mașină

Cine este Tiger Woods

Tiger Woods este considerat drept unul dintre cei mai buni jucători de golf din istorie și, totodată, unul dintre cei care au obținut cele mai mari venituri din sport, fiind primul din lume care ar fi câștigat peste 1 miliard de dolari din activitățile sportive, potrivit revistei Forbes.

Tags: