Valoarea Coca Cola a scăzut cu 4 miliarde de dolari după ce Cristiano Ronaldo a îndepărtat două sticle de suc la o conferință și a îndemnat oamenii să bea apă (VIDEO)

Valoarea Coca Cola a scăzut cu 4 miliarde de dolari după ce Cristiano Ronaldo a îndepărtat două sticle de suc la o conferință și a îndemnat oamenii să bea apă (VIDEO)
Capturi Video - Goal / Twitter

Valoarea de piață a companiei Coca Cola a scăzut cu circa patru miliarde de dolari, după ce Cristiano Ronaldo a îndepărat două sticle de suc puse în fața sa, la conferința de presă de luni, și a îndemnat: „Beți apă!”. Fotbalistul, însă, a făcut în trecut reclamă la Coca Cola și la Pepsi. Iar Coca Cola e unul dintre sponsorii Campionatului European de Fotbal.

Valoarea de piață a Coca Cola a scăzut după un gest făcut de Cristiano Ronaldo

Ronaldo a participat, luni, la conferința de presă înainte de meciul Ungaria – Portugalia. El s-a așezat și, când a văzut că în fața lui au fost puse două sticle de Coca Cola, le-a mutat într-o parte.

A ridicat apoi ostentativ o sticlă de apă și a spus: „Beți apă!”.

Valoarea Coca Cola a scăzut cu 4 miliarde de dolari după ce Cristiano Ronaldo a îndepărtat două sticle de suc la o conferință și a îndemnat oamenii să bea apă

Momentul a devenit viral în online.

Aproape imediat după acest gest, acțiunile Coca Cola au scăzut de la 56,10 la 55,22 dolari. Asta înseamnă că valoarea companiei a scăzut de la 242 miliarde la 238 miliarde de dolari, notează Marca.

În meciul disputat marți, Portugalia a învins Ungaria cu scorul de 3 – 0. Toate golurile au fost marcate în ultimele minute ale partidei – Raphael Guerreiro (84) şi Cristiano Ronaldo (87 – penalty, 90+2).

Ronaldo a ajuns la 11 goluri la turneele finale EURO și la 106 goluri în 176 de selecţii la naţională.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:08 - Joe Biden, prima reacție după percheziția efectuată de FBI la reședința lui Donald Trump: „Știm că sunt unii care se concentrează mai mult pe căutarea puterii”
23:49 - Deși în conflict din cauza alegerilor, fostul vicepreședinte Mike Pence îl susține pe Trump în legătură cu percheziția FBI
23:46 - Rusia acuză SUA de „escaladare inutilă și nerezonabilă” privind tratatul pentru reducerea armamentului strategic: „A arătat ca o provocare fățișă”
23:23 - Turiști români, amendați după ce au fost prinși pe aeroport cu nisip, pietre și scoici, furate de pe plajele din Sardinia
23:17 - Picturi cu Mihai Viteazul și stemele Regatului României, descoperite la renovarea Universității de Medicină din Târgu Mureș. Erau „sub actuala zugrăveală”, spune rectorul (FOTO)
23:05 - Detaliile crimei din Argeş şochează anchetatorii! „Este dramatic!”
23:00 - Banchiza din Antarctica a ajuns la cea mai mică suprafaţă înregistrată vreodată, în istoria măsurătorilor din satelit
22:49 - Președinta Asociației Medicilor de Familie București-Ilfov, despre anunțul lui Alexandru Rafila: Ne dă peste cap toate programările. Un coleg a primit 380 de mesaje într-o zi de la pacienți după anunț (VIDEO)
22:20 - UPDATE: Masacru în Argeş. Cinci oameni ucişi de un bărbat cu probleme psihice!
22:07 - Suporterii lui CSA Steaua i-au cerut demisia lui Vasile Dîncu. Ultrașii au trecut și la amenințări: „N-am scăpat de Gigi ca să dăm de voi. Ori vă faceți treaba, ori va fi război” (FOTO)