Olt: Un băiat de 18 ani fără permis s-a urcat la volan şi i-a băgat în spital pe toţi pasagerii care l-au însoţit (FOTO)

Olt: Un băiat de 18 ani fără permis s-a urcat la volan şi i-a băgat în spital pe toţi pasagerii care l-au însoţit (FOTO)
FOTO: realitateadeolt.net

Trei tineri au ajuns la spital, joi seara, în urma unui accident petrecut la limita dintre judeţele Olt şi Dolj.

Tânărul de la volan, în vârstă de 18 ani, nu avea permis de conducere. El a intrat într-un pom de la marginea drumului, informeazărealitateadeolt.net.

Şoferul a rămas prins în autovehicul şi a fost necesar ca pompierii de la descarcerare să acţioneze pentru a-l salva.

„Pentru extragerea victimei, pompierii de la descarcerare au îndepărtat mai multe elemente de caroserie, tânărul având membrele inferioare blocate sub bordul autovehiculului. Pacientul a fost preluat de echipajele medicale, conștient, cu fracturi la membrele inferioare, dureri toracice și lombare și a fost transportat la Spitalul Corabia”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.

În maşină se mai aflau alţi doi băieţi, care au fost transportaţi la spital.

„Celelalte două persoane aflate în autoturism, un tânăr, în vârstă de 18 ani și unul în vârstă de 16 ani, ambii din comuna Ianca, au fost preluați, conștienți, cu diverse traumatisme prin accident rutier, de echipajele SAJ Dolj și transportați la Spitalul Dăbuleni”, a mai declarat Alin Băsăşteanu.

Băiatului aflat la volan i s-a deschis un dosar de cercetare penală pentru conducere fără permis şi vătămare corporală din culpă.