ACCIDENT ŞOCANT surprins de un șofer: Un vehicul a fost spulberat de camionul care îi venea din sens opus (VIDEO)

ACCIDENT ŞOCANT surprins de un șofer: Un vehicul a fost spulberat de camionul care îi venea din sens opus (VIDEO)
foto: captură video

Un accident terifiant a fost surprins pe o stradă din Arabia Saudită, când o mașină voia să depășească un alt vehicul, iar aceasta intră direct în camionul care îi venea din sens opus.

Din video se poate observa cum șoferul încearcă cu disperare să își orienteze mașina lui spre dreapta, să evite impactul după depășire, dar fără succes, arată khaleejtimes.com.

Accident teribil surprins de un șofer: Un vehicul a fost spulberat de camionul care îi venea din sens opus

#DIRECT_ONE_u06skk#

Din cauza impactului puternic, vehiculul este aruncat în aer, apoi ajunge direct pe partea dreaptă a carosabilului. Partea stângă a mașinii, unde se afla șoferul, este în totalitate deteriorată și nu se știe nimic despre soarta conducătorului auto.

Tags:
Ultima oră
00:49 - Asztalos Csaba (CNCD), despre minoritățile sexuale: Sunt concetățeni care suferă, nu sunt tratați în demnitatea lor umană. Prejudecățile sunt exploatate / Subiectul, parte din așa-zisul război hibrid-mediatic promovat de Rusia (VIDEO)
23:43 - Restanțierii la energie electrică și gaze vor putea fi debranșați. Guvernul a abrogat prin OUG prevederea care interzicea deconectarea rău-platnicilor pe perioada stării de alertă
23:37 - Incendiu de vegetație în Corbeanca. Flăcările s-au răspândit rapid din cauza vântului
22:48 - Grecia, în lupta cu flăcările. Incendiile de vegetație pun în pericol orașele de la periferia Atenei: Este dramatic! Tuturor ne este frică (VIDEO)
22:48 - Irineu Darău, candidatul-surpriză la șefia USR-PLUS: Sunt foarte multe probleme interne. Ceva trebuie să se schimbe în conducerea partidului. Abia aștept dezbaterile cu cei doi contracandidați (VIDEO)
22:24 - Situație dramatică în Grecia. Românii plecați în vacanță au primit avertizarea RO-Alert, din cauza incendiilor puternice de vegetație. O autostrada este închisă
22:10 - Sfârșitul unei ere | Ce performanțe a reușit Leo Messi la FC Barcelona: Lista trofeelor câștigate
22:04 - Cod roșu de vijelii și ploi torențiale, valabil în România. Rafalele vor depăși 100 km/h
21:56 - Acoperișul unui bloc din Lupeni, smuls de vântul puternic și aruncat peste mașini. Două autoturisme au fost avariate (FOTO)
21:45 - E oficial: Aventura lui Leo Messi la Barcelona s-a terminat. Anunțul clubului