Anunț pentru toți șoferii români: Sute de automobile trebuie aduse înapoi la reprezentanță… Vezi dacă ești pe LISTA NEAGRĂ

Anunț pentru toți șoferii români: Sute de automobile trebuie aduse înapoi la reprezentanță... Vezi dacă ești pe LISTA NEAGRĂ

Porsche România va rechema în service mai multe modele ale mărcii Audi, pentru o posibilă defecțiune a rampei comune a motoarelor diesel, potrivit profit.ro.

INCENDIAR! ANTONIA L-A PRINS PE ALEX VELEA FĂRĂ PROSOP! REPEDE CLICK AICI PENTRU FOTOGRAFII NECENZURATE CU CEI DOI

Publicația notează că mașinile vor beneficia de înlocuirea piesei la motor, astfel încât să fie evitată scurgerea combustibilului în motor.

IMAGINI ȘOCANTE CU DAN NEGRU BĂTUT! S-A ÎNTÂMPLAT PE STRADĂ! E PLIN DE COPCI! DETALII CARE VA POT AFECTA EMOȚIONAL

Este vorba despre 247 de automobile din modelele A4 (model 8K), A5 (8T și 8F), A6 (4G), A7 (4G), A8 (4H) și Q7 (4M), având motoarele echipate cu rampă de distribuție a combustibilului. Importatorul a anunțat că „autovehiculele dintr-un anumit interval de fabricație există posibilitatea să se poată scurge cantități reduse de combustibil din zona rampei de distribuție a combustibilului. Acest fapt se poate observa prin mirosul de combustibil, parțial perceptibil și în habitaclu”.

CÂNTĂREȚELE AU MURIT ÎN CHINURI! INCREDIBIL CE S-A ÎNTÂMPLAT DUPĂ ÎNMORMÂNTARE! FANII AU FUGIT CÂND AU VĂZUT FANTOMELE (GALERIE FOTO)

Ei, bine, reparația mașinii presupune înlocuirea rampelor. Procesul durează în jur de trei ore.

Proprietarii vehiculelor Audi vizate vor fi înștiințați prin intermediul unor scrisori, dar pot contacta dealerii Audi pentru a verifica dacă fac parte din această campanie, potrivit profit.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe