Anunț SURPRIZĂ! Mr. Bean își scoate la VÂNZARE Mercedes-ul. Cum arată automobilul care va fi scos la LICITAȚIE (FOTO)

Anunț SURPRIZĂ! Mr. Bean își scoate la VÂNZARE Mercedes-ul. Cum arată automobilul care va fi scos la LICITAȚIE (FOTO)

Actorul din spatele personajului “Mr. Bean”, Rowan Atkinson,a surprins pe toată lumea după ce a anunțat că își scoate la vânzare vechiul Mercedes 500E, un model din anul 1993, de a cărei asamblare manuală s-au ocupat specialiștii Porsche.

Autovehiculul cu motor V8 de cinci litri și 326 CP va fi scos la licitație la sfârșitul lunii februarie, fără să existe în acest moment informații despre valoarea modelului german de înalta performanță.

Actoria nu este singură pasiune a lui Rowan Atkinson, îndrăgitul comediant fiind în același timp și un mare iubitor de autovehicule. Astfel, acesta a mai deținut în anii’90un model Mercedes 500E.

Exemplarul scos la licitație a ajuns pe mâinile britanicului în 2015, cucerit de starea impecabilă a autovehiculului. Datorită motorului puternic , modelul a fost comparat cu“un lup în blană de oaie”, în condițiile în care poate atinge la 96 km/h în numai cinci secunde.

De asemenea, modelul nu duce lipsa dotărilor de lux, printre cele mai interesante numărându-se și scaunele față. Cu reglare electrică, funcție de memorare a poziție și chiar încălzire, o realizare extraordinară pentru un automobil construit la începutul anilor '90.

Urmăriți B1TV.ro și pe