Big Brother îi pândește pe șoferi de Revelion. Peste 700 de radare vor vâna vitezomanii din toată țara

Big Brother îi pândește pe șoferi de Revelion. Peste 700 de radare vor vâna vitezomanii din toată țara
Foto: presalocala.com

Poliția Rutieră a scos, începând de azi, toate radarele din dotare pe teren. Acțiunea va fi coordonată la nivelul Ministerului de Interne iar echipajele vor beneficia de suportul unităților aeriene.

Bucureștenii care obișnuiesc să calce mai tare pedala de accelerație vor fi mai feriți, Brigada de Poliție Rutieră București anunțând că în Capitală nu vor fi instalate radare fixe de Revelion.

„Nu au fost, nu sunt şi nu vor fi niciodată, probabil, radare fixe de Revelion, în Bucureşti” a declarat Ioana Stancu, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere Bucureşti.

În restul țării peste 700 de aparate radar fixe și mobile vor supravegea traficul, iar la nivelul autostrăzilor A1 și A2 precum și a drumurilor naționale aglomerate în această perioadă a anului acțiunea va fi sprijinită și de unități aeriene.

„Începând de azi şi până pe 2 ianuarie peste şapte sute de unităţi sunt amplasate pe drumurile importante din toată ţara. De sus, şoferii vor fi monitorizaţi de către unităţile aeriene ale Ministerului de Interne şi vor trimite informaţii despre eventualele incidente din trafic unităţilor de la sol” a declarat, pentru Adevarul, Cristi Ciocan, purtătorul de cuvânt al Direcţiei Rutiere.

Urmăriți B1TV.ro și pe