BMW A PIERDUT SUPREMAȚIA, dupa un deceniu, PE PIAȚA MAȘINILOR DE LUX! Cine este NOUL LIDER (FOTO)

BMW A PIERDUT SUPREMAȚIA, dupa un deceniu, PE PIAȚA MAȘINILOR DE LUX! Cine este NOUL LIDER (FOTO)

Schimbare neașteptată pe piața auto. BMW a pierdut supremația, după un deceniu, Mercedes devenind cel mai mare producător de mașinid e lux din lume.

Analiștii spun că Mercedes a cîștigat,deoarece a propus modele noi, cu mai multe inovații care atrag și tinerii. De asemenea, succesul i se datorează și directorului executiv Dieter Zetche, care a depus eforturi uriașe să revigoreze compania după despărțirea de Chrysler, în 2007.

Mercedes a vândut anul trecut peste 2 milioane de mașini, cu 80.000 mai mult ca rivalul BMW, scrie BusinessInsider.

Clasamentul este închis de Audi.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
22:39 - Tanczos Barna: Nu a existat nicio discuție concretă despre scoaterea UDMR din coaliția de guvernare. Sunt convins că ne vom păstra formula de 3+1 și după rocada din mai
22:29 - Primarul unei comune din Bacău s-a ocupat singur de deszăpezirea drumurilor
22:14 - O femeie trăia cu 800 de șobolani în apartament / Autoritățile au intervenit, după ce vecinii au reclamat mirosul insuportabil
22:11 - Florin Cîțu: Nu știe nimeni care este impactul bugetar al proiectului de lege aprobat de Guvern pentru pensiile de serviciu. Pierdem zeci de miliarde de euro dacă nu facem acest jalon din PNRR (VIDEO)
22:10 - Mesajul Regelui Charles pentru Turcia: „Gândurile şi rugăciunile noastre speciale se îndreaptă către toţi cei care au fost afectaţi de acest dezastru”
21:50 - Ahmet Eyüp Türkaslan, portarul antrenat de Marius Șumudică sezonul trecut, a fost găsit mort sub dărâmăturile din Turcia: „Oh, dragul meu frate!”
21:38 - George Simion, despre o candidatură la alegerile prezidențiale din 2024: „Mai demult excludeam, acum nu exclud în totalitate”
21:32 - Se menține riscul maxim de producere a avalanșelor în Munții Făgăraș. Până când este valabil avertismentul și care sunt zonele vizate
21:20 - Un bărbat din Satu Mare s-a sinucis! Și-ar fi pus ștreangul la gât în timp ce vorbea la telefon cu cumnata sa
21:20 - Armata română și-a testat noul sistem de rachete sol-aer de ultimă generație împotriva rachetelor balistice și de croazieră