Cel mai GHINIONIST bărbat din Piatra Neamț: Două accidente în trei săptămâni! De ce îl urmărește BLESTEMUL auto

Cel mai GHINIONIST bărbat din Piatra Neamț: Două accidente în trei săptămâni! De ce îl urmărește BLESTEMUL auto

Un bărbat de 42 de ani, din județul Neamț, a fost implicat în două accidente într-un interval de doar trei săptămâni, aflându-se în prezent în spital cu fracturi costale și traumatism de coloană, anunță ProTV.

Bărbatul a fost grav rănit într-un accident rutier produs pe 31 mai, la scurt timp după ce a fost externat din spital, acolo unde s-a refăcut după ce fusese grav rănit într-un alt accident produs pe data de 13 mai!

Primul accident s-a petrecut în localitatea Alexandru cel Bun, județul Neamt. La ora 8.00, șoferul nu a acordat prioritate atunci când a patruns pe șoseaua principală, iar mașina a fost izbită violent de o autoutilitară. În urma impactului, mașina a ajuns în curtea unei case, iar șoferul a rămas prins între fiarele contorsionate. Grav ranit, bărbatul a fost transportat cu elicopterul SMURD la un spital din Iași.

Pe data de 31 mai, nemțeanul a fost externat din spital după ce medicii au decis că acesta își poate continua tratamentul acasă. Cumnatul său l-a așteptat și au plecat împreună către casă cu un autoturism marca Audi. Când mai aveau aproximativ 20 de kilometri până la domiciliu, o femeie aflată la volanul unui Volkswagen Golf a pierdut controlul direcției și-a intrat frontal în mașina în care se aflau cei doi bărbați. Impactul a fost atât de puternic încât motorul autoturismului Audi a zburat câțiva metri pe sosea.

Și de aceasta data, bărbatul ghinionist a fost grav rănit, fiind internat la Terapie Intensivă cu fracturi costale și traumatism de coloană!

Ultima oră
18:07 - Raed Arafat: La acest moment, întoarcerea la școală e planificată în condiții de normalitate (VIDEO)
17:57 - Moderna anunță că vaccinul său anti-COVID prezintă o eficiență de 93%, chiar și la șase luni de la administrarea rapelului
17:46 - Florin Cîțu dă asigurări că vor fi plătite în continuare facturile aferente proiectelor din PNDL 1 şi 2: Nu e adevărat că au fost întârzieri. Vor fi alocate noi resurse, nu e nicio problemă (VIDEO)
17:25 - Florin Cîţu, întrebat ce măsuri concrete a luat Guvernul în faţa valului 4 al pandemiei: Am ieșit din valurile anterioare mult mai bine decât celelalte ţări. Și acum vom lua cele mai bune soluţii (VIDEO)
17:20 - Bulgaria, în zona portocalie din cauza numărului mare de cazuri de COVID-19. Autoritățile înăspresc măsurile sanitare. La ce trebuie să fie atenți turiștii
16:59 - De ce nu pot participa decât maxim 500 de persoane la un protest? Raed Arafat: Nu poţi să controlezi situaţia acolo sau să impui măsuri de sănătate publică (VIDEO)
16:44 - Raed Arafat, precizări cu privire la o posibilă carantină națională, în contextul valului patru al pandemiei (VIDEO)
16:40 - Spania: Aproape 2.300 de persoane, testate pozitiv cu coronavirus după ce au participat la festivalurile de muzică din Catalonia
16:29 - Cod portocaliu de grindină și vijelii în aproape toată România. Director ANM: Vântul va sufla cu până la 100 km/h (VIDEO)
16:12 - Încă un incident feroviar pe Magistrala 800 București – Constanța: Unul dintre vagoanele unui tren privat de marfă a deraiat. Care sunt cauzele