Cine este șoferul de TIR care a reușit să evite la milimetru o femeie de 90 de ani care a traversat neregulamentar

Cine este șoferul de TIR care a reușit să evite la milimetru o femeie de 90 de ani care a traversat neregulamentar
Foto: reporterbuzoian.ro

Georgian Dinu, șoferul de TIR care a reușit să evite la milimetru un pieton, care îi sărise în față, în județul Galați, este din Buzău, are 37 de ani, este căsătorit și îl așteaptă acasă un copil mic, potrivit Adevărul.

El a reușit să evite o tragedie, iar evenimentul a avut loc în Movileni, Galați, fiind surprins de o cameră de supraveghere.

Incidentul a avut loc miercuri, 25 august, pe DN 2B, în localitatea Movileni, din județul Galați.

”Din primele verificări, a rezultat că un bărbat, de 37 de ani, din județul Buzău, aflat la volanul unui ansamblu auto format din cap tractor și semiremorcă, care circula dinspre municipiul Galați către comuna Șendreni, ar fi evitat impactul cu un pieton angajat în traversarea străzii, prin loc nemarcat, schimbând brusc direcția de deplasare și oprindu-se în gardul unui imobil”, a transmis IPJ Galați.

După incident, femeia în vârstă de 90 de ani a fost amendată cu 435 de lei pentru traversare neregulamentară.

Din imaginile care au fost făcute publice de Poliția Galați se observă cum femeia traversează șoseaua prin loc nepermis. Șoferul camionului trage de volan, intră pe contrasens, evită la milimetru pietonul, dar intră în gardul unei gospodării pe care-l distruge, reușind să evite o tragedie.

Georgian Dinu are 37 de ani, este căsătorit şi îl aşteaptă acasă un copil mic. Șoferul a strâns mesaje de apreciere pe reţelele de socializare.

”Felicitări, colegule !!!!…mai bine de atât nu puteai să faci!!! Nu aveai cum!!! Ai reacționat la risc pentru tine și camion”, este unul dintre mesaje.

Tags:
Ultima oră
11:59 - Kelemen Hunor: Putem să avem dispute, dar să nu renunţăm la parteneriat. Să trecem peste neînţelegerile şi orgoliile personale (VIDEO)
11:43 - Klaus Iohannis: Nu există niciun motiv ca premierul să fie demis sau să-și dea demisia / Guvernarea nu e un loc în care unii parteneri se confruntă de parcă ar fi pe rețelele sociale, iar când apare primul impas își iau lucrurile și pleacă (VIDEO)
11:28 - MAE: Românii nu vor mai putea să intre în Marea Britanie cu buletinul din octombrie 2021
11:12 - Klaus Iohannis, la congresul PNL: Sub scuza confruntării democratice firești nu se pot ascunde atacurile la persoană / Cu atât mai mult când premierul și miniștrii liberali sunt atacați din toate părțile, PNL ar trebui să-i susțină (VIDEO)
11:01 - Raluca Turcan: Mă interesează ca votul să fie corect, iar PNL să livreze rezultate bune. Trebuie să iasă un premier întărit din acest congres (VIDEO)
10:49 - Surse: Mai mulți liberali din echipa lui Ludovic Orban ar fi început să rupă perdelele care ar fi secretizat votul la congres
10:30 - CONGRES PNL | Florin Cîțu, despre cei care protestează: „Și AUR, și USR, și PSD sunt în Opoziție, asta face Opoziția” (VIDEO)
10:28 - Ludovic Orban: Am convingerea că voi câștiga. Se alege între cel care a provocat criza guvernamentală și omul care vine cu soluția (VIDEO)
10:19 - Emil Boc: Liberalii au de ales între un președinte de partid cu un anumit bagaj și un premier cu anumite perspective / Nu am discutat despre reîmpărțirea portofoliilor, important e ca USR PLUS să revină la masa negocierilor (VIDEO)
10:04 - Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi nu mai face față numărului mare de pacienți. Număr record de internări