Dacia Duster 3. Primele imagini cu posibilul design din generaţia a 3-a

Inginerii de la Mioveni şi cei francezi pregătesc lansarea noului Duster. Dacia Duster 3 anunţă un design spectaculos, care, deşi va aminti de celalalte variante de Duster, va fi mult mai „arătoasă”.

Când vine pe piaţă Dacia Duster 3?

DACIA Duster 3 va fi lansat intr-o noua versiune in cursul urmatorilor ani. Generatia a 3-a a DACIA Duster urmeaza sa vina cu multe schimbari foarte importante pentru clientii din toata lumea, iar in baza a ceea ce am aflat pana acum, se pare ca vom avea parte de surprize extrem de interesante, de la design, la componente interne, conform idevice.ro.

DACIA Duster este prezentata in imaginile de mai jos asa cum ar putea arata daca generatia a 3-a va fi facuta in baza design-ului care este utilizat la Sandero 3 in momentul de fata, si vorbim despre un upgrade foarte interesant. Design-ul pe care-l vedeti nu e nici pe departe necunoscut, nu e 100% cel pe care-l stim de la Sandero si Logan, dar imprumuta foarte multe elemente, care ar transforma DACIA Duster intr-o masina complet noua.

Care este istoria Dacia Duster?

Dacia Duster este un SUV construit în comun de producătorul francez Renault și filiala sa românească Dacia din 2010. În prezent se află la a doua generație lansată în toamna anului 2017 și a fost comercializată ca Renault Duster pe anumite piețe, cum ar fi India, Iran, Kazahstan, Rusia, Mexic, Egipt, Africa de Sud, Ucraina, Emiratele Arabe Unite și America de Sud.

Prima sa generație a fost, de asemenea, vândută ca Nissan Terrano în Rusia și India. Este al treilea model al mărcii Dacia bazat pe platforma Logan, după Sandero.

Dacia Duster are aproximativ dimensiunile unui Jeep Wrangler. A fost produs în două caroserii, echipată cu motoare diferite (atât pe benzină cât și Diesel) și a fost disponibil atât în versiunea 4×2 cât și 4×4. A fost vândut ca Dacia Duster în câteva piețe internaționale și ca ACM Enduro x4 în Italia (asamblat de ARO-Ciemme).

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:47 - Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023! Premiul încasat de cei doi după ce au parcurs „Drumul Aurului”
23:28 - Netanyahu l-a demis pe ministrul apărării, primul membru de top din partidul premierului israelian care a cerut oprirea reformei judiciare
23:10 - Alina Mungiu-Pippidi: Mă îndoiesc că generalul Ciucă există. Ar fi un total dezastru electoral să fie candidatul PNL la prezidențiale. Liberalii se scufundă și pentru că sunt lipsiți de orice fel de lideri (VIDEO)
22:46 - Un magazin complet digitalizat, în teste la Carrefour: „Clienții pot face cumpărăturile în 20 de secunde”
22:29 - Alina Mungiu-Pippidi: De la început, Iohannis a așteptat să i se spună de la Bruxelles ce să facă în majoritatea problemelor de politică externă (VIDEO)
22:07 - Marcel Ciolacu: PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie
21:39 - Rapidistele exultă după calificarea în sferturile Ligii Campionilor: „A fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră” / „Satisfacția este enormă” / „Vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”
21:13 - Sorana Cîrstea e în optimi la Miami! Românca a reușit un nou meci mare și și-a egalat cel mai bun rezultat la turneul WTA 1000 din SUA
21:06 - Marcel Ciolacu: Aș vrea o tendință mai mare către acest patriotism economic în viitorul program de guvernare / O să venim cu o schemă de încurajare a producției de produse alimentare în România
20:39 - Expert antidrog: Traficul și consumul de droguri se împletesc cu alte fenomene infracționale grave și prezintă un pericol pentru societate / În ultimii ani, au venit intens părinții către organele de aplicare a legii (VIDEO)