ANUNȚ BOMBĂ de la Dacia: Mai multe modele noi vor fi lansate în câteva luni / Printre acestea, și prima mașină electrică din istoria companiei

ANUNȚ BOMBĂ de la Dacia: Mai multe modele noi vor fi lansate în câteva luni / Printre acestea, și prima mașină electrică din istoria companiei
Foto: Dacia / Facebook

Dacia are planuri pentru 2020, după o perioadă de liniște marcată doar de lansarea noului Duster.

IMAGINI BOMBĂ CU O VEDETĂ DIN ROMÂNIA! BĂRBAȚII AU RĂMAS ȘOCAȚII CÂND AU VĂZUT-O GOALĂ

Potrivit unor informații din interiorul companiei auto, noile modele Sandero și Logan vor fi lansate abia anul viitor, la Paris.

DOAMNE, DUMNEZEULE! TEO TRANDAFIR NU MAI ARE NICIO ȘANSĂ! CARMEN HARRA A FĂCUT ANUNȚUL CUMPLIT!

Primele imagini cu cele două mașini ar urma să fie difuzate în vara viitoare. Lansarea comercială și intrarea în producție ar trebui să fie în toamna lui 2020, la 8 ani după actuala generație, anunță profit.ro.

INCENDIAR! N-O SĂ ÎȚI VINĂ SĂ CREZI CUM ARĂTA MIHAELA RĂDULESCU CÂND ERA GRASĂ! FANII ȘI-AU FĂCUT CRUCE (GALERIE FOTO)

Noul model Lodgy, care va fi conceput ca un SUV de clasă medie, și modelul utilitar Dokker sunt programate pentru lansare la Geneva, în primăvara lui 2020, conform acelorași surse.

Ambele modele vor folosi în continuare platforma B0/M0, îmbunătățită pentru a face față provocărilor.

Pentru a putea lansa noile modele, uzina Dacia din România se extinde, în prezent, în urma unei investiții de aproximativ 100 milioane euro, din care 25 milioane de la statul român.

Dincolo de aceste planuri, Renault Group are în atenție în acest moment alte două modele cu potențial pentru Dacia, în Europa. Primul este Arkana, SUV-ul Coupe pe care Renault l-a lansat în RusiașiCoreea, sub marca Samsung Motors.

(Foto: SUV-ul Arkana)

Al doilea model este vehiculul electric K-ZE, proaspăt lansat în China. El ar putea să devină prima Dacia electrică din istorie.

Ultima oră
23:58 - Incendiu la groapa de gunoi a municipiului Arad, în zona CET. A fost emisă avertizare RO-ALERT pentru localitățile de pe direcția de propagare a fumului (FOTO)
23:47 - Un copil de 4 ani a murit, după ce mașina condusă de mama lui s-a răsturnat într-un pârâu din Caraș-Severin. Femeia nu avea permis, iar în mașină se mai aflau alți trei copii ai săi
23:22 - Urși filmați pe străzile localității Borca. IJJ Neamț: De fiecare dată când sunt martorii unor astfel de situații, cetățenii să sune la 112 și să nu încerce să se apropie (VIDEO)
22:59 - O fetiță de 5 ani a murit și o altă fată, de 6 ani, a fost rănită în județul Mureș. Un copac smuls de furtună a cazut peste ele
22:34 - Al treilea weekend de proteste în Franța: Mii de oameni au ieșit pe străzile Parisului pentru a reclama extinderea certificatului verde și obligativitatea vaccinării pentru personalul sanitar. Au existat și ciocniri (VIDEO)
21:55 - Turiști evacuați pe mare în Sicilia și Bodrum, din cauza incendiilor de vegetație. În Turcia, oamenii au fost nevoiți să părăsească mai multe sate și zone de vacanță, iar lupta cu flăcările devastatoare continuă (VIDEO)
21:09 - Bogdan Aurescu, discuție cu omologul israelian despre incidentul din strâmtoarea Hormuz, soldat cu moartea unui român și a unui britanic. MAE: Partea română e în contact inclusiv cu SUA și Marea Britanie
20:43 - Olimpiu Moruțan ar fi ajuns la un acord de principiu cu Galatasaray. Ce spune Gigi Becali despre transfer: „Eu am cerut 10 milioane”
20:25 - PMP: Miniștrii USR nu au dreptul să închidă subiectul CFR. Dorim clarificarea situației de la CFR, care pare a avea conotații penale, și solicităm demiterea celor responsabili de haosul creat pe calea ferată
20:01 - Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 1 – 7 august 2021. Putem începe lucruri de mare anvergură pentru noi și putem elimina tot ceea ce ne deranjează în mod agresiv (VIDEO)