Două mașini căutate de polițiștii din Germania și Olanda, oprite la intrare în România

Două mașini căutate de polițiștii din Germania și Olanda, oprite la intrare în România
Două mașini de lux oprite la intrare în România

Două mașini în valoare de 65.000 de euro, căutate de polițiștii din Olanda și Germania, au fost identificate la intrarea în România, la punctele de frontieră Borș și Nădalc.

Aceste mașini erau conduse de români.

Două mașini căutate de polițiști oprite la intrare în România

În ziua de marți, în Punctul de Trecere a Frontierei Borș, județul Bihor, s-a efectuat formalitățile de control un român la volanul unei mașini marca Mazda CX-5, cu numere de Germania.

Întrolului, bărbatul a declarat că este șofer al unei companii de transport, fără a ști că autoturismul este declarat furat sau căutat de poliție.

De asemenea, miercuri dimineața, la punctul de trecere Nădalc a fost oprită o altă mașină, marca BMW 64D xDrive, înmatriculată în Austria, condusă tot de un român, în vârstă de 28 de ani.

Ce au stabilit polițiștii în urma verificărilor?

În cazul autoturismului marca Mazda, mașina, în valoare estimată de aproximativ 25.000 de euro, a fost confiscată, în continuare fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire.

În ceea ce privește cea de-a doua mașină, în urma verificărilor, polițiștii au stabilit că autovehiculul figurează ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Germania.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră