Ford EcoSport produs la Craiova. Are 2.300 de piese noi şi 6.500 de setări modificate (FOTO)

Ford EcoSport produs la Craiova. Are 2.300 de piese noi şi 6.500 de setări modificate (FOTO)

Americanii de la Ford au început să vadă în români potenţialul de a produce SUV-uri, aşă că au decis să fabrice modelul EcoSport la Craiova.

Autoturismul a beneficiat de o revizuire revigorantă, atât la capitolul design, cât şi la motorizări, pentru a se menţine competitiv cu Renault Captur, Opel Mokka, SEAT Arona şi MINI Countryman.

Foto:promotor

Foto:promotor

Noul EcoSport utilizează platforma predecesorului său, însă inginerii din Craiova spun că noutatea constă în cele 2.300 de piese noi şi 6.500 de setări modificate.Deşi e bazat pe platforma tehnică a lui Ford Fiesta, EcoSport abordează linii mai convenţionale, caracterul de SUV fiind accentuat de garda la sol mai ridicată, forma caroseriei şi spaţiul generos de la interior. Acesta mai bifează şi la capitolul atitudine – e foarte vesel, foloseşte combinaţii de culori puternice mai ales la exterior, şi e adresat în mod clar celor care vor să atragă atenţia asupra lor – altfel nu poţi explica cele două nuanţe folosite pentru caroserie.

Foto:promotor

Foto:promotor

Citește continuarea pe promotor.ro

Tags:
Ultima oră
07:54 - Accident grav, în Hunedoara: două autocisterne s-au ciocnit
07:44 - Raluca Turcan: Salariul minim ar putea creşte cu 8-12%, înainte de sfârşitul anului
01:23 - Klaus Iohannis, la Adunarea Generală a ONU de la New York: România crede cu tărie că valorile democratice și o ordine internațională bazată pe reguli sunt fundamentale pentru un viitor mai sigur și mai bun (VIDEO)
00:00 - Ministrul Mediului a discutat cu Tiberiu Boșutar, activistul bătut crunt într-o pădure din Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur. Tanczos Barna: Sper să se facă lumină cât mai repede în acest caz
23:54 - Alertă la Călimănești. Trei persoane au ajuns de urgență la spital, după ce o mașină a căzut pe acostamentul căii ferate
23:38 - Octavian Berceanu: Nu am avut nicio discuție cu Florin Cîțu și Klaus Iohannis, deși mi-aș fi dorit / Baronii locali s-au obișnuit de 20 de ani să dicteze și am găsit o presiune enormă, dar am reușit să stopez presiunile politice
23:36 - USR PLUS, videoclip cu declarațiile premierului Florin Cîțu privind campania de vaccinare și valul 4: „Din minciună în minciună, campania de vaccinare a eșuat în România”
23:15 - Alexandru Rafila, despre paturile ATI: Cifrele au variat de-a lungul timpului în funcție de entuziasmul diverselor personalități politice. Numărul lor nu poate fi modificat substanțial, probabil că sunt circa 4.000 în total (VIDEO)
23:13 - Ionuț Dolănescu, decizie radicală. Sunt vizați soția și cei trei copii, dar și Maria Ciobanu
22:45 - Alexandru Rafila, despre dosarul DNA privind achiziționarea de vaccinuri: Probabil că plângerea penală vine dintr-o zonă apropiată de Vlad Voiculescu. Guvernul să facă public contractul, nu discutăm de rachete balistice (VIDEO)