Haos pe șoseaua de centură a Capitalei: Societatea IRIDEX ține 36 de mașini blocate lângă o groapă de gunoi protestând în legătură cu o taxă (VIDEO)

Haos pe șoseaua de centură a Capitalei: Societatea IRIDEX ține 36 de mașini blocate lângă o groapă de gunoi protestând în legătură cu o taxă (VIDEO)
Foto: B1TV

Haos pe şoseaua de centură. Reprezentanţii IRIDEX ţin blocate 36 de maşini care ar trebui să colecteze gunoiul susține primarul sectorului 1 Daniel Tudorache. Primarul spune că administratorul gropii este nemulțumit de taxa aplicată pe tona de gunoi. Primarul Capitalei, Gabriela Firea, îi acuză pe reprezentanţii IRIDEX că acțiunea lor este ilegală.

"Avem informația că la gropa de gunoi IRIDEX care se află pe raza sectorului 1, un număr de 36 de mașini care ar trebui să deverseze gunoiul la gropa de gunoi sunt blocate. Îmi este frică pentru că este în apropierea centurii, să nu fie blocată centura. Până miercuri se va rezolva problema", a afirmat Daniel Tudorache.

Edilul sectorului 1 este de părere că reprezentanții IRIDEX încearcă să forţeze mâna primăriei în această perioadă blocând depozitarea gunoiului din cauza taxei aplicată de la 1 ianuarie pe tona de gunoi. Primarul Capitalei spune că acțiunea celor de la IRIDEX este ilegală.

"Societatea IRIDEX ține gunoiul la poartă ca să mă exprim mai concret, lucru care este foarte urât și ilegal, invocă faptul că ei vor trebui să plătească suprataxă în cazul în care nu se revine la ea, și că ANAF va solicita acești bani. Nu este adevărat, ori de la buget ori de la primărie se vor plăti această diferență, deci nu sunt în niciun pericol să-și diminueze ei profitul", a precizat primarul Capitalei.

Gabriela Firea a mai afirmat că i-a semnalat situația ministrului Mediului, Daniel Constantin.

Haos pe șoseaua de centură a Capitalei: Societatea IRIDEX țin 36 de mașini blocate lângă o groapă de gunoi protestând în legătură cu o taxă

#DIRECT_ONE_aymj0s#

Urmăriți B1TV.ro și pe