Localitatea din România unde toți șoferii care opresc sunt bătuți și jefuiți. Marian Godină confirmă (FOTO)

Localitatea din România unde toți șoferii care opresc sunt bătuți și jefuiți. Marian Godină confirmă (FOTO)

Deși peste tot în țară nu poți băga mâna în foc că ești în siguranță atunci când faci o pauză de la condus, localitateaSineşti, din judeţul Ialomiţa, le întrece pe toate.

Aici toți șoferii care opresc riscă să fie bătuți sau jefuiți, așa cum i s-a întâmplat și unui bărbat din județul Buzău care a ales să împărtășească prin ce a trecut.

Mihai Răzvan Moraru se deplasa pe E83, de la Buzău spre Bucureşti, pe data de 1 mai 2018, când a oprit într-o parcare din vecinătatea Sineştiului pentruo pauză de la condus și a fost la un pas de a fi rănit, însă intuiția l-a salvat.

„România.Cum poţi fi prăduit ca în vestul sălbatic, la final de vacanţă! Sinești, E85, București – Buzău. În această seară am oprit într-o parcare, pe drumul Buzău-București, pentru o pauză de la condus. Am urcat în măşină când am văzut că cea din fațamea, oprită și ea în parcare, a plecat. Nu am avut un sentiment Ok, o bănuialămi-a zis să mă car. Fix în acel moment am văzut oameni ieşind din pădurea de pe marginea drumului, venind spre maşinăîn viteză. Eram deja înăuntru și am văzut cum un tânăr era deja ghemuit în spatele măşinii. Am blocat uşile, am plecat în viteză și am sunat la 112. Mi s-a făcut legătura la Poliție, care mi-a spus că sigur am roataînţepatăși o măşinăcare sigur mă urmăreşte. Deci ştiau. În timp ce vorbeam cu ei la telefon, mi-a apărut în bord mesajul de pană pe spate, dreapta. Le-am dat datele măşinii și locația și mi-au spus că vin după mine. Am reuşit să ajung la benzinăria Mol din Voluntari. Și să umflu roata. A apărut și poliţia care mă cauta. Mi-au spus că am avut noroc, pentru că alţii, în zilele trecute nu au fost la fel de norocoşi. Au fost bătuţi, jefuiţi.
Băi, în ce ţarătrăim? I-am întrebat pe poliţişti de ce nu se face ceva, dacă tot ştiu situaţia. Mi-au spus că patrulează pe zonă2 maşini zi noapte, dar sunt depăşiţi. Sunt doar 40% din câţi ar trebui să fie. Și de la centru nu se face nimic, chiar dacă se ştie situaţia. S-a cerut patrularea jandarmeriei, dar măh ăştia sunt mai Ocupaţi cu pazalui Dragnea la DNA și nu pot participa. Acum sunt la vulcanizare, în București. Măi Cocalari politici, javre administrative și hoţi de toate felurile – sictir măh! Eu în searaaceastaeram cu copiii în măşină, în vacanţa de 1 Mai. Ce ţarăe măasta? Ce siguranţăe măasta? În care ies Hoţii din pădure caciupercile după ploaie, în care faceți legi doar pentru infractori, în care suntem conduşi de infractori? Cât să mai suportăm măjaful și nesimțirea?Când autorităţile vor pune preţ pe siguranţa noastră? Când vom deschide draku ochii și nu vom mai acceptaminciunași hoţia? Multe întrebări, aceleaşi răspunsuri! Respect pentru Poliţia Română care m-a ajutat și a intervenit! Iar pentru clasa politică și toţi românaşii care o ţin în viaţă: SICTIR! PS: aici a fost vorba de o secundă. Secundade când m-am urcat în măşină. E clar că erau pregătiţi să atace, dar urcându-mă în maşinăau înţepat roatadreapta spate pentru a mă prinde mai târziu. Acea secundă în care am decis să intru în maşinăa fost diferenţa între a fi lovit sau a scăpa. Am aflat în seara aceasta că mai nou, aruncă cu diverse obiecte în fața măşinii, când nu e trafic mare, pentru a provoca o ieşire în decor și a jefui. PS2: din mesajele voastre înţeleg că sunt mai multe zone unde eşti atacat la drumul mare. Mulţi dintre voi ați fost martorii sau victimele unor asemenea atacuri. Se pare că Sinești nu e un caz izolat. A1, A2, Carrefour Voluntari, Fundeni, Mamaia, Sibiu și lista continuă. Înţeleg că mulţi dintre voi ați depus plângeri, nerezolvate până astăzi. PS3: Azi, la ora 10 nu există un echipaj de Poliție în zonă. În schimb se face curat, se adună gunoiul, pentru prima dată în ultimele luni. Mai jos pozade astăzi. Aceasta nu este o postare cu interes politic, să lămurim această poveste pe care o încearcă unii comentatori. Este o întâmplare reală, din care ar trebui să învăţam noi să ne protejăm, iar autorităţile să înveţe să ia măsuri. Sunt sute de mesaje de la oameni care au fost jefuiţi și bătuţi în acest mod. Se ştie! Atunci să se intervină!”, a scris Moraru pe pagina sa de Facebook.

Multe persoane au reacționat la postarea sa și și-au împărtășit și ele experiențele neplăcute. Postarea a devenit virală imediat.

De asemenea,poliţistul Marian Godină a dat share la această poveste, semn că este de accord cu ce a transmisMihai Răzvan Moraru.