Jogger, noul vehicul de familie al mărcii Dacia, va fi prezentat la Salonul Internațional Auto de la Munchen, pe 6 septembrie (VIDEO)

Jogger, noul vehicul de familie al mărcii Dacia, va fi prezentat la Salonul Internațional Auto de la Munchen, pe 6 septembrie (VIDEO)
Captură Video - Dacia România / Facebook

Dacia va prezenta noul său vehicul de familie pe 6 septembrie, la Salonul Internaţional Auto de la Munchen. Mașina se va numi Jogger și va fi disponibilă în două configuraţii, cu cinci sau șapte locuri.

Dacia, despre Jogger, noul model al mărcii

Jogger va fi prezentat publicului larg pe 6 septembrie, la Salonul Internaţional Auto de la Munchen, în cadrul unui eveniment online. La lansare va fi prezent şi Denis Le Vot, directorul general Dacia.

Dacia Jogger va fi disponibil în două configuraţii, cu cinci sau șapte locuri.

Acesta poate fi comandat chiar din august în reţeaua de agenţi autorizaţi Dacia şi Noul Duster. Preţurile variază între 14.100 euro pentru versiunea Essential TCe 90 şi 21.350 euro pentru versiunea Prestige 4×4 TCe 150. Primele livrări sunt programate în septembrie.

„Dacia Jogger este partenerul ideal al familiilor, atât în traseele urbane din viața cotidiană cât și în periplurile mai lungi, prilejuite de ieșirile în natură la sfârșit de săptămână sau în concedii. Cu spiritul pragmatic care o caracterizează, Dacia propune un vehicul care le permite clienților să profite de plăcerile simple ale vieții alături de cei apropiați.

Jogger este un nume simplu, modern, ușor de pronunțat și înțeles în întreaga lume. Este un nume ce evocă dinamism și energie pozitivă. Sufixul „er”, pe care îl regăsim deja la modelul Duster, SUV-ul emblematic al mărcii Dacia, aduce un aer de familiaritate, reflectând totodată robustețea unui partener de drum ideal în viața de zi cu zi”, au transmis reprezentanții Dacia.

Ultima oră
12:45 - Florin Cîțu, huiduit în timpul discursului de la congresul PNL: Cei care strigați ”demisia” înseamnă să vă dați jos propriul Guvern, da? Numai Dragnea făcea asta! (VIDEO)
12:31 - Ludovic Orban: PNL a reușit să învingă ciuma roșie. Cea importantă decizie strategică a fost cea din 2018, când am stabilit clar – Candidatul la președinție e Klaus Iohannis, candidatul la funcția premier e liderul PNL
11:59 - Kelemen Hunor: Putem să avem dispute, dar să nu renunţăm la parteneriat. Să trecem peste neînţelegerile şi orgoliile personale (VIDEO)
11:43 - Klaus Iohannis: Nu există niciun motiv ca premierul să fie demis sau să-și dea demisia / Guvernarea nu e un loc în care unii parteneri se confruntă de parcă ar fi pe rețelele sociale, iar când apare primul impas își iau lucrurile și pleacă (VIDEO)
11:28 - MAE: Românii nu vor mai putea să intre în Marea Britanie cu buletinul din octombrie 2021
11:12 - Klaus Iohannis, la congresul PNL: Sub scuza confruntării democratice firești nu se pot ascunde atacurile la persoană / Cu atât mai mult când premierul și miniștrii liberali sunt atacați din toate părțile, PNL ar trebui să-i susțină (VIDEO)
11:01 - Raluca Turcan: Mă interesează ca votul să fie corect, iar PNL să livreze rezultate bune. Trebuie să iasă un premier întărit din acest congres (VIDEO)
10:49 - Surse: Mai mulți liberali din echipa lui Ludovic Orban ar fi început să rupă perdelele care ar fi secretizat votul la congres
10:30 - CONGRES PNL | Florin Cîțu, despre cei care protestează: „Și AUR, și USR, și PSD sunt în Opoziție, asta face Opoziția” (VIDEO)
10:28 - Ludovic Orban: Am convingerea că voi câștiga. Se alege între cel care a provocat criza guvernamentală și omul care vine cu soluția (VIDEO)