Lucrări de mântuială: Autostrada Bucureşti-Constanţa, ”mâncată” de gropi (VIDEO)

Lucrări de mântuială: Autostrada Bucureşti-Constanţa, ”mâncată” de gropi (VIDEO)

Imagini deplorabile pe Autostrada Bucureşti-Constanţa. Una dintre cele mai circulate şosele din România arată ca după bombardament. Gropile din asfalt se întind pe zeci de kilometri, după ce reparaţiile făcute au durat doar câteva zile. Problema pare să se repete la nesfârşit, în condiţiile în care anul trecut, în aceeaşi perioadă, şoseaua arăta la fel, informează B1 TV.

Autoritățile promiteau că în aprilie anul acesta, curăţenia de primăvară de pe A2 va lua sfârşit iar şoseaua va arăta ca în palmă. În caz contrar şi în condiţiile în care sezonul estival începe anul acesta mai devreme, pe 15 aprilie, nu e de mirare dacă vom asista la noi blocaje în trafic şi coloane interminabile de maşini pe autostrada ce duce spre mare.

Cei mai afectaţi sunt primii 35 de kilometri, între Bucureşti şi Fundulea. Compania de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunțat că șoseaua intră în reparaţii până la sfârşitul lunii aprilie, pentru a fi gata pentru vacanţa de 1 mai.

Anul trecut, autorităţile au făcut reparaţii importante între kilometrul 65 şi kilometrul 100. Au frezat 10 centimetri din asfalt şi l-au înlocuit cu un strat nou.

Acum, nici măcar muncitori care să păzească indicatoarele nu mai sunt pe autostradă. Deşi autorităţile au promis că lucrările de asfaltare se vor desfăşura zi şi noapte, inclusiv în weekend. Pentru întreţinerea infrastructurii rutiere s-au alocat, în acest an, doar 290 de milioane de lei, cu peste 50% mai puţini bani decât în 2016.

Lucrări de mântuială: Autostrada Bucureşti-Constanţa, ”mâncată” de gropi

#DIRECT_ONE_orceyo#

Urmăriți B1TV.ro și pe