Mahindra Verito, versiunea indiană a Dacia Logan, s-a schimbat la față (FOTO)

Foto: Indiancarsbikes.in

Mahindra Verito, versiunea indiană a Dacia Logan, a primit un facelift și este deja disponibilă în showroom-urile din această țară. Loganul Mahindra-Renault se numește Verito în India și se bucură acum de al doilea facelift atât la exterior cât și la interior.

Grila frontală este inspirată din modelul Mahindra XUV-500, foarte bine vândut în India. Farurile sunt ceva mai proeminente, au acum lumini LED, iar lămpile de ceață au fost de asemenea redesenate. Mahindra a lucrat și la partea din spate a mașinii, care era considerată prea pătrățoasă, relatează Reviews.in.88db.com.

La interior Mahindra Verito 2012 facelift dispune de noi materiale și o consolă centrală îmbunătățită, oglinzi electrice și butoane pentru comanda geamurilor electrice repoziționate, în zona cotierei de pe ușa șoferului. 

În privința motorizărilor, Mahindra Verito facelift păstrează propulsorul pe benzină de 1.4 litri care dezvoltă 75 CP și un cuplu de 110 Nm, alături de motorul turbo diesel K9Kde 1.5 litri, care generează 65 CP și un cuplu de 160 Nm.

Mahindra Verito facelift va intra în competiție directă cu alte modele entry-level din segmentul C disponibile în India, precum Maruti Suzuki Dzire și Toyota Etios.

Tags: