O nouă etapă în istoria producătorului auto Dacia: S-au angajat oameni specializați în controlul roboților

O nouă etapă în istoria producătorului auto Dacia: S-au angajat oameni specializați în controlul roboților

Automobile Dacia intră într-o nouă etapă în care strategia companiei este de a investi în eficientizarea angajaților și în îmbunătățirea condițiilor de muncă de la uzina de la Mioveni.

De asemenea, compania va avea un nou sediu, un proiect de 40.000 de metri pătrați ce va fi dezvoltat de omul de afaceri Simon Roth în parteneriat cu Ioannis Papalekas și va reuni toate cele 5 centre principale ale francezilor de la Renault din București.

"Acum birourile Renault sunt împărţite în cinci locuri în Bucureşti printre care West Gate, centrul tehnic în Pipera, iar în centru sunt centrul de design şi Renault Credit. Se pierde mult timp pe drum între locuri. Avem un proiect decis ce va fi gata în 2019 într-o singură locaţie. Nu este un proiect de mutare sau imobiliar, este un proiect de management, birouri noi, toate facilităţile necesare pentru a fi eficienţi. Proiectul decurge conform programului“, a spus Yves Caracatzanis, preşedintele şi directorul general al Automobile Dacia pentru ZF.

Mai multe, președintele companiei a anunțat că s-au angajat mai multe persoane care au ca specializare controlul roboților pentru a crește calitatea automobilelor.

"Aşteptările clienţilor sunt tot mai mari şi din acest motiv am instalat roboţi pentru a creşte calitatea percepută. În plus, am angajat oameni specializaţi pe controlul roboţilor pentru acest motiv", a afirmat Yves Caracatzanis.