Oficial: noile VW Golf Variant și VW Golf Alltrack

Oficial: noile VW Golf Variant și VW Golf Alltrack
Foto: AutoExpert

Într-o perioadă când SUV-urile câștigă teren, VW nu renunță la practicul break și prezintă noile VW Golf Variant și VW Golf Alltrack, versiunea cu tracțiune integrală a lui Golf Variant.

VW Golf Variant există din 1993 de la a treia generațieGolfiar noul model prezentat acum este a șasea generație. Peste 3 milioane de exemplare au fost vândute în cei 27 de ani de carieră.

Cu 4.633 mm, noul Golf Variant este cu 47 mm mai lung decât fostul model în timp ce ampatamentul de 2.686 mm este cu 66 mm mai mare. VW anunță că spațiul pentru picioare în spate a crescut cu 48 mm.

Volumul portbagajului oscilează între 611 litri (+6 litri) și 1.642 litri (+22 litri) cu bancheta rabatată.Portbagajul se va putea deschide și prin mișcarea piciorului pe sub bara spate.

Mai multe detalii puteti citi AICI

Tags:
Ultima oră
21:16 - Un bărbat de 45 de ani a fost rănit grav de un urs la Comarnic
20:55 - Poliţia Română anunță că are circa 3.000 de dispozitive cu care poate verifica certificatele verzi
20:31 - Înregistrări din ședința în care echipa lui Dan Barna pregătește strategia pentru turul 2 cu Dacian Cioloș: „E caft pe bune” / „O să facem un call center cu vedete”
20:16 - Administrația Prezidențială a anunțat oficial faptul că Klaus Iohannis va participa, sâmbătă, la Congresul PNL
20:10 - Dan Motreanu: Nu candidez pentru nicio funcție la Congresul PNL / Ce înseamnă „echipa câștigătoare”? Pe cine au învins? / Ar fi o pată mare pe obrazul PNL și al președintelui Iohannis să fie aleși oameni controversați
19:44 - China anunță noi măsuri împotriva criptomonedelor: Au fost blocate toate tranzacțiile
19:42 - Certificatul verde, un adevărat imbold pentru vaccinare. Măsura a fost adoptată cu întârziere de Guvernul Cîțu, într-un moment în care campania aproape înțepenise
19:10 - Raed Arafat confirmă: Intrarea la restaurantele din interiorul mall-urilor se va face tot cu certificatul verde
19:05 - Aproape 20.000 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore, dintre care 17.000 cu prima doză. Mai bine de 5,3 milioane de persoane vaccinate cu schemă completă de la debutul campaniei
18:42 - Cristian Diaconescu: Nimeni astăzi în Europa nu crede că moștenirea Merkel va fi contrazisă de stânga sau de dreapta / Angela Merkel și Donald Tusk înțeleg mai bine România decât mulți alții de pe continent (VIDEO)