Pagube după furtuna de marți: 12 autoturisme au fost afectate în Capitală şi unul în judeţul Ilfov

Pagube după furtuna de marți: 12 autoturisme au fost afectate în Capitală şi unul în judeţul Ilfov
Furtună și fulgere / Foto: Pixabay.com

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov anunţă că 12 autoturisme au fost afectate în Capitală şi unul în judeţul Ilfov în urma fenomenelor meteo extreme de marţi după-amiază.

Municipiul Bucureşti şi opt localităţi din judeţul Ilfov s-au aflat marţi sub Cod roşu

ISUBIF a intervenit pentru degajarea a 25 copaci căzuţi pe carosabil şi autoturisme, ridicarea a două elemente de construcţie, evacuarea apei de pe 11 străzi inundate, din 27 de locuinţe şi 11 curţi. De asemenea, a acţionat în opt localităţi din Ilfov pentru înlăturarea a trei copaci căzuţi, evacuarea apei din opt locuinţe şi de pe două străzi.

ploaie-furtuna-vreme-rea-strada-apa-benzi
Foto simbol: Pixabay

Municipiul Bucureşti şi opt localităţi din judeţul Ilfov s-au aflat marţi, până la ora 18,30, sub Cod roşu de furtună, potrivit unei avertizări emise de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).
Până la ora 18,30, în zona municipiului Bucureşti au fost averse torenţiale care au depăşit 40 – 50 de litri/mp, descărcări electrice, grindină de mici şi medii dimensiuni. În zona avertizată s-au acumulat în jur de 50 de litri/mp. Fenomene similare au fost anunţate până la aceeaşi oră şi în localităţile Jilava, Măgurele, Vidra, Bragadiru, 1 Decembrie, Clinceni, Cornetu, Copăceni din judeţul Ilfov.

Urmăriți B1TV.ro și pe