Panică pentru 22 de persoane: Microbuzul în care se aflau a fost cuprins de flăcări. Pompierii au intervenit de urgență (VIDEO)

Panică pentru 22 de persoane: Microbuzul în care se aflau a fost cuprins de flăcări. Pompierii au intervenit de urgență (VIDEO)
Captură Video B1 TV / Surcel Marius/Facebook

Un microbuz cu 22 de pasageri a luat foc la intrarea în București, pe drumul național 4, în apropierea localității Popești-Leordeni, din județul Ilfov, informează B1 TV în cadrul Știrilor B1, prezentate de Luiza Cergan.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Microbuz în flăcări pe DN4

La fața locului s-au deplasat echipele de intervenție din cadrul Inspectoratului pentru SItuații de Urgență (ISU) Bucrești – Ilfov, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă.

Flăcările au fost stinse de pompieri, însă microbuzul a fost complet distrus în urma incendiului.

Cei 22 de oameni din microbuz au scăpat cu toții nevătămați. Traficul rutier a fost complet blocat până la stingerea făcărilor.

Ultima oră
11:59 - Kelemen Hunor: Putem să avem dispute, dar să nu renunţăm la parteneriat. Să trecem peste neînţelegerile şi orgoliile personale (VIDEO)
11:43 - Klaus Iohannis: Nu există niciun motiv ca premierul să fie demis sau să-și dea demisia / Guvernarea nu e un loc în care unii parteneri se confruntă de parcă ar fi pe rețelele sociale, iar când apare primul impas își iau lucrurile și pleacă (VIDEO)
11:28 - MAE: Românii nu vor mai putea să intre în Marea Britanie cu buletinul din octombrie 2021
11:12 - Klaus Iohannis, la congresul PNL: Sub scuza confruntării democratice firești nu se pot ascunde atacurile la persoană / Cu atât mai mult când premierul și miniștrii liberali sunt atacați din toate părțile, PNL ar trebui să-i susțină (VIDEO)
11:01 - Raluca Turcan: Mă interesează ca votul să fie corect, iar PNL să livreze rezultate bune. Trebuie să iasă un premier întărit din acest congres (VIDEO)
10:49 - Surse: Mai mulți liberali din echipa lui Ludovic Orban ar fi început să rupă perdelele care ar fi secretizat votul la congres
10:30 - CONGRES PNL | Florin Cîțu, despre cei care protestează: „Și AUR, și USR, și PSD sunt în Opoziție, asta face Opoziția” (VIDEO)
10:28 - Ludovic Orban: Am convingerea că voi câștiga. Se alege între cel care a provocat criza guvernamentală și omul care vine cu soluția (VIDEO)
10:19 - Emil Boc: Liberalii au de ales între un președinte de partid cu un anumit bagaj și un premier cu anumite perspective / Nu am discutat despre reîmpărțirea portofoliilor, important e ca USR PLUS să revină la masa negocierilor (VIDEO)
10:04 - Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi nu mai face față numărului mare de pacienți. Număr record de internări