Prăpăd făcut de un şofer de 19 ani: S-a urcat beat la volan și distrus cinci mașini aflate în parcare. Ce reacție a avut când a fost luat de polițiști (VIDEO)

Prăpăd făcut de un şofer de 19 ani: S-a urcat beat la volan și distrus cinci mașini aflate în parcare. Ce reacție a avut când a fost luat de polițiști (VIDEO)
foto: captură video

Tânărul care avea permis de conducere de doar două luni s-a urcat beat la volan şi a distrus cinci maşini aflate în parcare, în Pitești.

Băiatul nu este la prima ispravă de acest gen. La varsta de 15 ani a mai distrus maşinile unor vecini după o ceartă cu iubita sa. Cand aceștia i-au cerut socoteala, s-a aruncat de la etajul 7. Băiatul a supravieţuit miraculos, dar a stat în spital luni bune, arată B1 TV.

Prăpăd făcut de un şofer de 19 ani: S-a urcat beat la volan și distrus cinci mașini aflate în parcare

#DIRECT_ONE_upp0eb#

Reporter: Dar ce s-a intamplat?

Șoferul de 19 ani: Tu ce zici?

Reporter: De ce esti la poliție?

Șoferul de 19 ani: Tu ce zici? Că sunt milionar, ești prost? Tu stai și umbli cu camera.

Deși are permis de doar două luni, tânărul s-a urcat beat la volan. A reușit performanța să distrugă cinci mașini într-o parcare din cartierul Războieni din Piteşti.

“Am auzit o bubuitură, auzind bubuitura, am coborât şi mi-am văzut maşina intoarsă invers”, a zis unul dintre proprietari.

Tânărul era atât de beat, că a avut nevoie de ajutorul poliţiştilor pentru a putea să cpboare din maşină. Oamenii legii l-au reţinut pentru 24 de ore.

“A refuzat testarea cu aparatul etilotest și recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Acesta a fost încarcerat în centrul de reținere și arest preventiv al IPJ Argeș”, a zis politistul Mădălin Zamfir.

În urmă cu 4 ani, tânărul a fost autorul altei isprăvi. După ce s-a certat cu iubita, a luat maşina familiei și a lovit autoturismele unor vecini. S-a aruncat apoi de la etajul șapte. A scăpat cu viaţă printr+un noroc şi a stat internat în spital o lungă perioadă de timp.