Proprietarii Mercedes clasa E 2024 vor avea TikTok-ul inclus și vor putea juca Angry Birds

Proprietarii Mercedes clasa E 2024 vor avea TikTok-ul inclus și vor putea juca Angry Birds
Proprietarii Mercedes clasa E 2024 vor avea TikTok-ul inclus și vor putea juca Angry Birds, sursă foto. captură YT

Proprietarii noilor mașini Mercedes-Benz care simt nevoia să facă un videoclip TikTok din interiorul mașinii, ar putea face acest lucru din interiorul mașinilor clasa E 2024, fără să fie nevoiți să folosească telefonul.

Angry Birds va fi una dintre aplicațiile disponibile în noul Mercedes-Benz Clasa E

Mai mult în concordanță cu imaginea mărcii, șoferii Mercedes vor putea, de asemenea, să participe la întâlniri video importante legate de afaceri fără a fi nevoiți să deschidă un laptop. De asemenea, vor putea juca Angry Birds atunci când se plictisesc.

Mercedes nu a anunțat încă prețurile pentru această nouă versiune, dar prețurile pentru Clasa E 2023 încep de la aproximativ 56.000 de dolari, sursă foto: captură YT

Software-ul din mașină permite instalarea de aplicații precum Zoom, Webex și TikTok fără a trece printr-un intermediar precum Apple CarPlay sau Android Auto, deși aceste opțiuni vor fi, probabil, în continuare disponibile.

Micuța cameră încorporată în partea de sus a bordului, orientată spre ocupanți, poate fi folosită și pentru selfie-uri. Cu toate acestea, videoconferințele și fotografiile vor fi posibile doar atunci când mașina este oprită, potrivit Mercedes-Benz.

Deocamdată, aplicația TikTok poate fi folosită doar pentru a vizualiza videoclipuri, nu și pentru a le realiza, dar „Mercedes-Benz lucrează pentru a face acest lucru posibil pentru client”, a scris purtătorul de cuvânt al Mercedes, Andrew Brudnicki, într-un e-mail pentru CNN Business.

Un browser web va fi, de asemenea, disponibil. Unele modele de mașini aflate deja pe piață, inclusiv Tesla și alte câteva modele Mercedes, au browsere web încorporate, însă cel nou va fi disponibil pentru persoana de pe scaunul pasagerului din față care are propriul ecran tactil dedicat ca opțiune disponibilă.

O cameră va detecta cât de des și pentru cât timp șoferul se uită în direcția ecranului și va reduce intensitatea ecranului pasagerului, dacă este necesar. Între timp, pasagerii vor putea viziona videoclipuri, transmite muzică și naviga pe internet în timp ce mașina este în mișcare.

Mașina va învăța preferințele șoferului în privința temperaturii din interior

Noul E-Class va include, de asemenea, capacități de inteligență artificială care vor permite mașinii să „învețe” preferințele șoferului în ceea ce privește aspecte precum controlul climatizării, culorile iluminării interioare și desfășurarea parasolarelor în diferite momente ale zilei și condiții meteorologice, potrivit Mercedes.

De asemenea, proprietarii își pot configura propriile „rutine” pentru situații specifice, cum ar fi schimbarea iluminării interioare într-o culoare caldă, deschiderea parasolarului de pe plafon și pornirea scaunelor încălzite ori de câte ori temperatura este sub o limită stabilită.

Este un set mai complex de răspunsuri decât reglarea tipică a termostatului automat pe care o au multe mașini.

Aceste caracteristici vor face parte din noul Mercedes-Benz Clasa E 2024, un model reproiectat care va fi dezvăluit complet în cursul acestui an.

Clasa E este modelul de nivel mediu al Mercedes, mai mare decât clasa A entry-level și clasa C, mai compactă, dar mai mică și mai puțin costisitoare decât ultra-luxosul S-Class.

Mercedes nu a anunțat încă prețurile pentru această nouă versiune, dar prețurile pentru Clasa E 2023 încep de la aproximativ 56.000 de dolari.

Urmăriți B1TV.ro și pe