Un gigant AUTO a luat măsuri radicale: Zeci de mii de şoferi sunt vizaţi

Un gigant AUTO a luat măsuri radicale: Zeci de mii de şoferi sunt vizaţi

Gigantul Tesla a rechemat cel puţin 123 de mii de maşini Model S fabricate până în aprilie 2016, pentru înlocuirea unor şuruburi ale servodirecţiei.

Motivul acestei decizii o reprezintă faptul că s-a observat „corodarea excesivă a şuruburilor, chiar dacă doar în regiunile cu vreme deosebit de rece, în special acolo unde sunt utilizate frecvent săruri de calciu şi de magneziu pentru drumuri”.

Compania a specificat că problema descoperită nu a provocat nici un accident sau rănire şi este prezentă doar la automobilul Model S, nu şi la SUV-ul Model X sau la automobiul Model 3.

„Tesla intenţionează să înlocuiască, la nivel mondial, şuruburile folosite la servodirecţia primelor automobile Model S, indiferent de climă, pentru a lua în considerare posibilitatea că vehiculele ar putea fi folosite ulterior într-un mediu intens coroziv”, a explicat într-un email producătorul de vehicule electrice.

Acţiunile Tesla au avut probleme în această lună, analiştii şi investitorii punând sub semnul întrebării capacitatea companiei de a produce în serie noul sedan Model 3.

Tags:
Ultima oră
21:28 - Alina Gorghiu și-a șters postarea în care condamna atacul mafiei pădurilor asupra activiștilor de mediu: „Ce se poate înțelege din asta? Gheorghe Flutur e în #echipacâștigătoare”
21:26 - Valeriu Gheorghiță: „Nu putem să neglijăm implementarea unor măsuri pentru că sunt nepopulare”
21:01 - Reprezentanța Comisiei Europene în România, reacție la cazul jurnaliștilor bătuți în Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur, când documentau despre mafia pădurilor: Autoritățile să protejeze libertatea presei!
20:49 - Florin Cîțu răspunde contestatarilor: „Oricine spune că ar trebui să cadă acest guvern este o persoană iresponsabilă” (VIDEO)
20:39 - Florin Cîțu: PNRR a fost aprobat. Până la finalul anului va veni primul avans / Ursula von der Leyen, vizită în România pe 27 septembrie (VIDEO)
20:15 - Cristian Boureanu, implicat într-un accident în centrul Bucureștiului (FOTO)
20:03 - City Insurance a rămas fără autorizație de funcționare. Poziția oficială a ASF
19:58 - Ionel Dancă: Ludovic Orban câștigă! În pofida presiunilor și împotriva tuturor forțelor văzute și nevăzute, moțiunea sa a obținut votul de susținere a 20 de filiale PNL
19:42 - Cristian Bușoi: Alegațiile precum că Ursula von der Leyen și-ar fi amânat vizita în București după congresul PNL sunt pure fabulații. Agenda sa e foarte încărcată și nu e făcută peste noapte
19:29 - Mirel Rădoi a anunțat stranierii pentru meciurile cu Germania și Armenia