Trafic îngreunat pe Autostrada Soarelui: Șapte mașini, implicate în două accidente. O persoană a fost rănită

Trafic îngreunat pe Autostrada Soarelui: Șapte mașini, implicate în două accidente. O persoană a fost rănită

Patri mașini au fost implicate într-un accident rutier petrecut joi dimineață pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers București – Constanța. O persoană a fost rănită.

Potrivit B1 TV, autoturismele au fost avariate ușor după ce s-au tamponat din cauza nepăstrării distanței corespunzătoare.

Accidentul a avut loc la kilometrul 95, traficul fiind îngreunat.

La scurt timp, un al doilea accident s-a produs la kilometrul 93 al autostrăzii, pe acelaşi sens, fiind implicate alte trei autovehicule.

Centrul Infotrafic amintește participanţilor la trafic că, pe anumite porţiuni ale autostrăzii, se circulă în  coloană, din cauza numărului mare de autovehicule care se îndreaptă către litoral.

Ultima oră
20:03 - City Insurance a rămas fără autorizație de funcționare. Poziția oficială a ASF
19:58 - Ionel Dancă: Ludovic Orban câștigă! În pofida presiunilor și împotriva tuturor forțelor văzute și nevăzute, moțiunea sa a obținut votul de susținere a 20 de filiale PNL
19:42 - Cristian Bușoi: Alegațiile precum că Ursula von der Leyen și-ar fi amânat vizita în București după congresul PNL sunt pure fabulații. Agenda sa e foarte încărcată și nu e făcută peste noapte
19:29 - Mirel Rădoi a anunțat stranierii pentru meciurile cu Germania și Armenia
19:22 - Asztalos Csaba (CNCD): Certificatul verde COVID în sine nu are elemente de discriminare, dar e important ca aceste restricții, în intepretarea mea, să fie adoptate prin lege, nu prin acte administrative (VIDEO)
18:59 - Activiștii de mediu, bătuți și umiliți de mafia lemnului. Infractorii i-au dezbrăcat la pielea goală (VIDEO)
18:58 - Mihai Dragolea, jurnalistul bătut când documenta mafia pădurilor: S-au năpustit asupra noastră cu topoare și bâte. Să ataci așa în 2021 înseamnă că ai foarte mult furt de acoperit în spate și ai de pierdut sume enorme (VIDEO)
18:05 - Probleme la Centrala Nucleară de la Cernavodă. Anunțul Nuclearelectrica
18:03 - Guvernul a aprobat lista restricțiilor pentru persoanele nevaccinate anti-COVID-19 / Certificatul verde, obligatoriu la spectacole, cinema, nunți, botezuri dacă incidența sare de 3 la mie
17:47 - Primul oraş din România care revine în scenariul roșu din cauza infectărilor cu coronavirus