ULTIMA ORĂ: Anunț de la CNAIR, privind verificarea rovinietelor

ULTIMA ORĂ: Anunț de la CNAIR, privind verificarea rovinietelor
Foto: Pixabay

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a venit cu un anunț important, de ultimă oră, pentru șoferi.

CNAIR a transmis faptul că luni, 20 martie, vor fi probleme în procesul de verificare a rovinietei.

CNAIR, anunț de ultimă oră

CNAIR a anunțat că în cursul zilei de luni procesul de verificare a rovinietei în punctele de trecere a frontierei și în punctele de control poate fi îngreunat pentru două ore, potrivit antena3.ro.

Această situație este cauzată de efectuarea unor activități de mentenanță la aplicația de tarifare.

„CNAIR informează utilizatorii rețelei de drumuri și autostrăzi că luni, 20.03.2023, în intervalul orar 12.00 – 14.00, ca urmare a unor activități programate de mentenanță a aplicației interne e-Tarifare2, procesul de verificare a rovinietei în cadrul punctelor de trecere a frontierei și a punctelor de control ACI poate fi îngreunat pentru scurte perioade de timp”, se arată în mesajul transmis de CNAIR.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
09:17 - Două cutremure au fost resimțite în timpul nopții, în România. Ce magnitudini au avut
08:57 - Românii ocolesc stațiunile românești pentru vacanța de Paște. Cât a ajuns să coste un sejur la munte
08:27 - Tragedie în statul Missisippi, SUA. Bilanțul deceselor provocate de tornadă continuă să crească
23:58 - Primele imagini de la accidentul feroviar din Galați, soldat cu moartea conductorului de tren, o femeie de 53 de ani. Alte trei persoane au ajuns la spital
23:39 - România, victorie facilă în Andorra! Man și Alibec au adus primele puncte ale „tricolorilor” în preliminariile EURO 2024
23:24 - Autoritățile din Italia, în căutarea unui „idiot” care a sărit într-un canal din Veneția de pe o clădire de trei etaje. E căutat și „prietenul său care a făcut videoclipul stupid”
22:59 - Bătaie într-un sector al ultrașilor români, în timpul meciului din Andorra! Ceilalți români din tribune au huiduit scenele
22:46 - Sorin Grindeanu, după moartea unui conductor de tren în accidentul de la Galați: „Transmit sincere condoleanțe familiei îndurerate” / „Am decis o serie de măsuri menite să crească nivelul de siguranță”
22:35 - UPDATE: O femeie de 53 de ani a murit după accidentul feroviar de la Galați. Alți trei răniți la Spitalul Județean / Șeful CFR Călători spunea că, „din ce a înțeles”, victimele sunt „în afara oricărui pericol”
22:25 - Ministrul israelian al apărării cere guvernului să oprească reformele judiciare. Yoav Gallant: Scindarea, un pericol pentru securitatea Israelului