Un autocar a luat FOC la mijlocul tunelului în Salina Ocnele Mari (VIDEO)

Un autocar a luat FOC la mijlocul tunelului în Salina Ocnele Mari (VIDEO)

Miercuri dimineaţă, în jurul orei 9, un autocar a luat foc la mijlocului tunelului în Salina Ocnele Mari, jud. Vâlcea! Din fericire singurul care se afla în autocarul cu o capacitate de 24 de persoane, era doar şoferul care a reuşit să se salveze din calea flăcărilor. Acesta transportase trei muncitori în subteran şi se întorcea la suprafaţă. La aproximativ un kilometru de intrarea în salină, autocarul a luat foc. Nici turiştii nu au fost în pericol, deoarece la momentul producerii incidentului, nu era program de vizitare.

Un autocar a luat FOC la mijlocul tunelului în Salina Ocnele Mari

#DIRECT_ONE_k5myyf#

„În data de 07.06.2017, la ora 09.13, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au fost solicitaţi pentru stingerea unui incendiu produs la un autocar în localitatea Ocnele Mari.
Până la sosirea forţelor de intervenţie şi stingerea incendiului, au ars materialele combustibile ale autocarului.
Autocarul era de 24 de locuri și în momentul întoarcerii dintr-o galerie, aproximativ la jumătatea tunelului de acces (la circa 1 km de ieșire), a luat foc. În momentul incendiului, în acesta se afla șoferul, care s-a autoevacuat. Cauza probabilă, stabilită în urma cercetărilor preliminare, este producerea unui scurtcircuit electric din cauza izolării necorespunzătoare a conductorilor.” se arată în comunicatul ISU Vâlcea.

Ultima oră
00:49 - Asztalos Csaba (CNCD), despre minoritățile sexuale: Sunt concetățeni care suferă, nu sunt tratați în demnitatea lor umană. Prejudecățile sunt exploatate / Subiectul, parte din așa-zisul război hibrid-mediatic promovat de Rusia (VIDEO)
23:43 - Restanțierii la energie electrică și gaze vor putea fi debranșați. Guvernul a abrogat prin OUG prevederea care interzicea deconectarea rău-platnicilor pe perioada stării de alertă
23:37 - Incendiu de vegetație în Corbeanca. Flăcările s-au răspândit rapid din cauza vântului
22:48 - Grecia, în lupta cu flăcările. Incendiile de vegetație pun în pericol orașele de la periferia Atenei: Este dramatic! Tuturor ne este frică (VIDEO)
22:48 - Irineu Darău, candidatul-surpriză la șefia USR-PLUS: Sunt foarte multe probleme interne. Ceva trebuie să se schimbe în conducerea partidului. Abia aștept dezbaterile cu cei doi contracandidați (VIDEO)
22:24 - Situație dramatică în Grecia. Românii plecați în vacanță au primit avertizarea RO-Alert, din cauza incendiilor puternice de vegetație. O autostrada este închisă
22:10 - Sfârșitul unei ere | Ce performanțe a reușit Leo Messi la FC Barcelona: Lista trofeelor câștigate
22:04 - Cod roșu de vijelii și ploi torențiale, valabil în România. Rafalele vor depăși 100 km/h
21:56 - Acoperișul unui bloc din Lupeni, smuls de vântul puternic și aruncat peste mașini. Două autoturisme au fost avariate (FOTO)
21:45 - E oficial: Aventura lui Leo Messi la Barcelona s-a terminat. Anunțul clubului