Una dintre cele mai moderne vopsitorii auto te așteaptă. Apelează la serviciile oferite de profesioniștii de la Dexcar Service!

Una dintre cele mai moderne vopsitorii auto te așteaptă. Apelează la serviciile oferite de profesioniștii de la Dexcar Service!

Caroseria reprezintă elementul ce atrage cel mai mult atenția la o mașină. Din păcate, aceasta poate suferi daune, fie din cauza unor accidente sau a trecerii timpului. Aceste porțiuni afectate sunt inestetice, dar pot chiar și dăuna autovehiculului.

Este timpul pentru apelarea la servicii profesionale de vopsitorie auto. Unde găsești unul dintre cele mai bune ateliere de vopsitorie auto din București?

Vino la atelierul de vopsitorie auto Dexcar și redă mașinii tale strălucirea care te-a făcut să o alegi. Repararea vopselei și daunelor se realizează acum foarte ușor și repede, mulțumită profesioniștilor cu experiență, a dotărilor moderne și a vopselurilor ce conferă luciu și protecție caroseriei autovehiculului. Nu există un moment mai potrivit pentru a-ți face mașina să arate ca nouă.

Conferă-i mașinii tale un suflu proaspăt și un aspect de invidiat!

Uneori daunele suferite de caroserie pot fi imperceptibile și în timp se pot agrava, dar pot fi și rezultatul unor tamponări, zgârieturi sau lovituri la nivelul caroseriei. Atunci când constați că vopseaua și-a pierdut din strălucire, iar caroseria nu mai este ca la început, e timpul să apelezi la servicii de vopsitorie auto.

Dexcar Service oferă condiții de top și echipamente moderne pentru a remedia și a reda aspectul inițial al automobilului tău. Serviciul de vopsitorie auto este conceput pentru orice marcă auto și orice model de autovehicul, fie că este mai nou sau mai vechi. Se vor efectua toți pașii necesari pentru a reda nuanța exactă a mașinii și a arăta ca nouă, la finalul procesului de vopsire.

Atelierul este dotat cu cele mai noi tehnologii pentru a asigura o lucrare eficientă și rapidă. În funcție de necesități și cerințe, se pot vopsi anumite componente ale mașinii (aripi, bare, capota) sau se poate realiza vopsirea completă a acesteia. Printre serviciile pe care le poți accesa se numără:

  • Vopsire elemente caroserie
  • Vopsire totală caroserie
  • Polish profesional caroserie
  • Schimbare culoare caroserie
  • Retuș și vopsit praguri

În funcție de ce serviciu alegi, ai garanția că rezultatul îți va îndeplini așteptările.

Beneficiază de avantajele unui atelier de vopsitorie auto ce oferă soluții moderne și eficiente!

Rezultatul unei lucrări de vopsire auto stă în primul rând în profesionalismul echipei implicate în acest demers. Atelierul este unul dintre cele mai moderne din țară și prezintă echipamente și dispozitive care permit demontarea și fixarea elementelor caroseriei pentru a fi vopsite individual. Vopselurile, lacurile și kiturile utilizate sunt printre cele mai sigure și conferă o protecție și o strălucire de durată.

Profesioniștii care se ocupă de vopsire te vor înștiința cu privire la procesul de urmat, timpul necesar acestuia, precum și costurile aferente. Transparența și onestitatea sunt atuuri esențiale, ce contează în formarea încrederii clienților. În general, procesul de vopsire se realizează începând cu degresarea sau șlefuirea elementului de caroserie, în funcție de caz, aplicarea vopselei în mai multe straturi, într-un mediu special ce permite ventilarea și uscarea, apoi egalizarea și lăcuirea mașinii pentru obținerea strălucirii dorite.

Procesul de vopsire și lăcuire se realizează prin pulverizare, cu ajutorul unor pistoale speciale și eficiente. La final mașina sau elementul nou vopsit este mutat într-o cabină de uscare la temperatură ridicată. În scurt timp vei putea să te bucuri din nou de aspectul proaspăt și atractiv al autovehiculului tău. Avantajele oferite de atelierul de vopsitorie Dexcar Service sunt numeroase:

  • Dotări moderne și eficiente
  • Personal cu experiență
  • Eficiență și profesionalism
  • Siguranță și promptitudine
  • Prețuri accesibile

La finalul procesului de vopsire mașina ta va căpăta aspectul pe care mult dorit. Alege profesionalismul și eficacitatea unui service vopsitorie auto București de top!

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
14:31 - Scandal în coaliție. Daniel Zamfir (PSD): „Alexandru Muraru (PNL) s-a trezit vorbind singur” / Liberalul Ionuț Stroe încearcă să-i liniștească pe partenerii social-democrați (VIDEO)
14:31 - Scene dramatice pe litoral: Trei persoane s-au înecat azi la Eforie Nord şi Saturn
14:17 - Femeilor din Iran li s-a interzis să apară în reclame. După lansarea videoclipului, în care o fată cu capul acoperit conduce o mașină și mănâncă înghețată
14:07 - Alexandru Rafila, despre distribuţia comprimatelor de iodură de potasiu: „Îndemn persoanele cu vârsta până la 40 de ani să se prezinte la medicul de familie să primească prescripţia”
13:50 - Polițiștii de frontieră au avut parte de o „surpriză”. Doi sirieni au fost găsiți ascunşi în podeaua unei mașini la Calafat
13:44 - Ionuț Stroe (PNL), reacție la speculațiile privind o schimbare de miniștri: Nu e cazul unei remanieri. Guvernul are foarte mult de lucru și e o perioadă extrem de sensibilă (VIDEO)
13:42 - Val de spargeri în Sectorul 1. Bucureștenii sunt terorizaţi de hoţii care le sparg maşinile chiar în mijlocul zilei
13:25 - Un român a trecut printr-o experiență neplăcută pentru că nu a avut grijă să citească contractul pe care l-a semnat: Cât l-a costat vacanța în Grecia
13:22 - ANAF a început executarea silită a Dianei Șoșoacă. Lucian Heiuș: Are un comportament ca orice alt contribuabil rău platnic – Inventează duşmani şi lansează scenarii fanteziste
13:17 - S-a aflat! Când va fi difuzat noul sezon „Chefi la cuțite”