Veşti proaste pentru românii care vor să-şi cumpere o Dacia Duster nou-nouţă

Veşti proaste pentru românii care vor să-şi cumpere o Dacia Duster nou-nouţă

Dacia Duster 2021 a intrat în linie dreaptă, conform unor specialişti în domeniul auto. Lansarea SUV-ului românesc a fost amânată din cauza pandemiei, dar momentul cel mare se apropie.

Prezentarea oficială a acestei maşini ar urma să aibă loc în iunie, iar comenzile către clienţi vor fi onorate începând cu luna septembrie.

Cât va costa Dacia Duster 2021?

Noul Duster, care, de fapt, nu este decât un facelift al actualului model, ar urma să fie mai scump decât s-a crezut iniţial. Ceea ce este o veste proastă pentru şoferi. De ce ar fi mai scumpă? Pentru că Dacia aduce dotări suplimentare:

Dacia Duster 2021 va veni cu schimbari atat pentru exterior, cat si pentru interior, e preluand de la Logan 3 noile faruri, sistemul de infotainment, probabil farurile, insa e posibil sa mai fie si alte surprize bune, conform idevice.ro. Avand in vedere toate aceste schimbari care sunt facute pentru DACIA Duster 2021, ne putem astepta ca noul model facelift sa fie mai scump decat cele actuale, dar poate ca nu va fi vorba de mai mult de 500 – 1000 de euro. Ceea ce ar duce la preţul la aproximativ 15.000 de euro, dacă maşina ar fi achiziţionată prin Programul Rabla 2021.

Noul Duster este deja testat pe drumurile publice fără prea mult camuflat şi are deja facute reclamele pentru lansare.