Volkswagen, primele imagini cu modelul complet electric, ID. 2all. Mașina o să coste mai puțin de 25.000 de euro (VIDEO)

Volkswagen, primele imagini cu modelul complet electric, ID. 2all. Mașina o să coste mai puțin de 25.000 de euro (VIDEO)
Sursa Foto: Captură Video/ YT

Volkswagen a publicat, cu puțin timp în urmă, primele imagini și informații cu modelul despre conceptul ID. 2all.

Mașina, care o să coste mai puțin de 25.000 de euro, are la bază cea mai recentă versiune a platformei modulare pentru vehicule electrice de la Volkswagen (MEB).

Volkswagen promite o mașină electrică și mai ieftină

Primele informații prezentate de compania germană despre modelul ID. 2all includ tracțiune față, autonomie de până la 450 km, caracteristici tehnologice inovatoare, precum Travel Assist, IQ.LIGHT sau Electric Vehicle Route Planner și un nou limbaj de design, notează antena3.ro.

„Transformăm rapid și fundamental compania – cu obiectivul clar de a face din Volkswagen un veritabil Love Brand. ID. 2all arată unde vrem să ducem marca.

Vrem să fim aproape de client și să oferim tehnologie de top în combinație cu un design fantastic. Implementăm transformarea în ritm alert pentru a aduce mobilitatea electrică pentru mase”, a susținut Thomas Schafer, CEO Volkswagen.

Obiectivul principal al modelului este să aibă un preț de pornire mai mic de 25.000 de euro

„Transferăm virtuțile tipice Volkswagen în noua lume a mobilității: calitate și manoperă de top, software remarcabil și servicii digitale cu valoare adăugată reală. În acest caz, accentul se pune întotdeauna pe nevoile și cerințele clienților noștri”, a declarat Imelda Labbé, membră a Consiliului de Administrație al mărcii, responsabilă pentru vânzări, marketing și post-vânzare.

Cu platforma MEB Entry îmbunătățită, modelul ID. 2all este echipat cu o tehnologie de propulsie, baterie și încărcare deosebit de eficientă. Are un motor de propulsie electric puternic cu o putere de 166 kW/226 PS și va avea o autonomie calculată WLTP de până la 450 de kilometri.

Mai mult decât atât, se pare că Volkswagen pune din nou un accent mai mare pe design.

„Modelul ID. 2all oferă o avanpremieră a noului limbaj de design al Volkswagen, care se bazează pe cei trei piloni: stabilitate, simpatie și entuziasm”, a transmis Andreas Mindt, șeful departamentului de design la Volkswagen Passenger Cars.

Urmăriți B1TV.ro și pe