Vrancea: Trei oameni au murit în urma unui accident petrecut la ieșire din orașul Adjud

Vrancea: Trei oameni au murit în urma unui accident petrecut la ieșire din orașul Adjud
Foto: ISU Vrancea

Un impact violenta avut loc între două autovehiculeduminică pe DN2 (E 85), în județul Vrancea, spre Domneşti – Târg. În cele două mașini implicatese aflau în total opt persoane, iar pentru trei dintre ele nu s-a mai putut face nimic.

„În urma producerii accidentului a rezultat decesul a trei persoane și rănirea altor cinci persoane”, a declarat Serviciului Rutier Vrancea, citat deMonitorul de Vrancea.

Polițiștii județeni au stabilit că accidentul s-a petrecut din cauza unui autoturism Opel Zafira, care a pătruns pe conrasens. Cealaltă mașină implicată în tragedie circula pe banda de lângă axul drumului.

Drumul E 85 este supranumit „drumul morții” din cauza numărului mare de accidente fatale care se produc aici. Săpămâna trecută patru oameni, printre care și un copil, au decedat în urma unei coliziuni tot pe drumul E 85, în localitatea Pădureni din județul Vrancea.

Ultima oră
22:40 - Când ar urma să aibă loc o explozie a cazurilor de COVID-19 în România. Avertismentul specialiștilor: „Politicienii noștri în continuare așteaptă, ca atunci când sunt surprinși de prima zăpadă”
22:37 - Numărul cazurilor din SUA, în creștere din cauza variantei Delta, spune Casa Albă. Autoritățile americane mențin restricțiile de călătorie
22:08 - Marcel Ciolacu: Va veni FMI în România la anul pentru că nu vor găsi altă soluție. Categoric vor veni și tăierile
21:57 - Ludovic Orban: În decizia despre viitorul PNL trebuie să conteze doar membrii partidului și nicio altă entitate din exteriorul său (VIDEO)
21:42 - Primul oraș din România care vrea să interzică trotinetele electrice în zonele pietonale
21:39 - Radu Oprea (PSD): Starea de alertă din Sectorul 1, o cârdășie între prefectul USR-PLUS și primarul USR-PLUS – și cu mai mulți bani plătiți, și fără curățenie, și cu șobolani. O vom ataca în instanță (VIDEO)
21:32 - Restricții majore în New York, în contextul unui nou val de COVID-19: Vaccin sau test obligatoriu pentru funcționari
21:19 - Tanczos Barna: Agenția pentru Protecția Mediului nu are capacitatea de a interveni cu o echipă de specialiști pentru decontaminarea sau ecologizarea zonelor poluate
20:59 - Îmbrânceli la conferința în care Ion Țiriac și-a anunțat oficial demisia de la FRT. Scandal între doi participanți: „Este o agresiune!” (VIDEO)
20:51 - ÎPS Teodosie, replică pentru Dan Barna: „Nu ne implicăm în propaganda pentru vaccinare care este atât de diversă și controversată”