Zăpada și viscolul fac probleme în țară: Intrarea în București blocată, trafic îngreunat pe A2 și A3 (VIDEO)

Zăpada și viscolul fac probleme în țară: Intrarea în București blocată, trafic îngreunat pe A2 și A3 (VIDEO)

Sunt de ajuns câţiva fulgi de zăpadă şi un vânt mai puternic pentru ca intrarea în Capitală să se blocheze. După patru ore de ninsoare viscolită cartierele rezidenţiale de la marginea Bucureştiului sunt acoperite de zăpadă. Iar cei care vor sa ajungă la serviciu au întâi de înfruntat nămeţii pentru a putea trece cu maşinile.

Aşa începe o zi de iarnă pentru cei care stau în cartierele mărginaşe ale Bucureştiului. Zeci de oameni care au plecat de dimineaţă spre Bucureşti au rămas cu maşinile blocate în zăpadă.

Oamenii se văd nevoiţi să se lupte singuri cu nămeţii formaţi de zăpada spulberată de vântul puternic. Pentru că nu e nici urmă de maşini de deszăpezire.

Probleme sunt însă şi în mijlocul Capitalei. Bălţi, munţi de zăpadă, nervi şi, bineînţeles, aglomeraţie. Asta cu toate că Bucureştiul nu se află sub nicio avertizare de vreme rea.

Patru judeţe se află la această oră sub cod galben de viscol. Mehedinţi, Caraş Severin, Călăraşi şi Constanţa sunt sub avertizare de vreme rea până azi la ora 14.00. Iar după experienţele de săptămâna trecută, autorităţile s-au aşteptat la ce e mai rău.

Viscolul a pus stăpânire şi pe autostrăzi. Se circulă în condiţii de iarnă pe A2, Bucureşti – Constanţa. Din cauza viscolului, între Fundulea şi Lehliu, vizibilitatea scade sub 100 de metri, iar între Lehliu şi Drajna – sub 50 de metri. Şi pe A3, Bucureşti-Ploieşti vizibilitatea scade sub 100 de metri.

Zăpada și viscolul fac probleme în țară: Intrarea în București blocată, trafic îngreunat pe A2 și A3

#DIRECT_ONE_teaat1#

Urmăriți B1TV.ro și pe